OP Oulu Isokatu konttori – kassapalvelut & aukioloajat

Katsaus OP Oulu Isokatu konttori palvelupaikan toimintoihin sekä lähialueelta löytyviin Otto pankkiautomaatti verkoston pisteisiin.

Isokadun konttori sijaitsee Oulun keskustan puitteissa osana Rotuaarin seutua, läheltä löytyessä maamerkeistä esimerkiksi kaupungintalo sekä Kauppakeskus Valkea.

Konttori kuuluu Osuuspankin koko maan kattavan 371 konttorin valikoimaan, joista kutakin operoi alueellisesti toimiva, itsenäinen talletuspankki.

Oulun ja Isokadun suhteen tämä itsenäinen talletuspankki on Oulun Osuuspankki, jolla on paikallisesti konttoreita myös alueilla Haukipudas, Ii, Muhos, Pyhäntä, Rusko, ja Kempele.

Asiakaskunta pankilla koostuu niin henkilöasiakkaista, pk-yrityksistä, julkisyhteisöistä, kuin maa-ja metsätalousasiakkaistakin.

OP Oulu Isokatu konttori.

Asiakaskonttori kassapalveluineen on sijoitettu Isokadulla rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen. Toisessa kerroksessa toimivat puolestaan OP Oulu yrityspalvelut (avoinna ma-pe 09:30-16:30) ja viidennessä kerroksessa OP Private Oulu (avoinna ma-pe 09:30-16:30).

Konttorissa henkilökohtaisesti asioimisen ohella voit hoitaa pankkiasioitasi OP verkkopankki / OP mobiilipankki palveluiden kautta, joiden käyttämiseen tarvitaan tosin käyttäjätunnus ja tunnistautuminen (OP Mobiiliavain tai avainlukulista).

OP Oulu Isokatu konttori – Oulun Osuuspankki
Isokatu 14
90100 Oulu
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 09:30-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8-20, perjantai 8-16:30.
op.fi/web/op-oulu

Otto pankkiautomaatit OP Oulu Isokatu – aukioloajat & osoitteet

Allaolevat pankkiautomaatit löytyvät noin kilometrin säteellä Osuuspankin Isokadun konttorista.

Automaateista OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella myös tallettaa seteleitä korttisi liitetylle tilille.

TalletusOtto-automaatilla voit seteleiden lisäksi tallettaa kolikoita korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto-automaattiin sisältyvät peruspalveluina otto, saldo ja tapahtumat.

Kauppakortteli Pekuri
Kirkkokatu 14
90100 Oulu
Aukioloajat: Kauppakortteli Pekurin aukioloajat.
otto.fi

K-Supermarket Ruokahovi
Isokatu 33
90100 Oulu
Aukioloajat: K-Supermarket Ruokahovin aukioloajat.

Nordea Kirkkokatu (TalletusOtto)
Kirkkokatu 6
90100 Oulu
Aukioloajat: Nordea Kirkkokadun itsepalvelualueen aukioloajat maanantai-sunnuntai 6-24.

OP Oulu Hallituskatu (TalletusOtto)
Hallituskatu 16
90100 Oulu
Aukioloajat: OP Oulu Hallituskadun itsepalvelualueen aukioloajat maanantai-sunnuntai 5-23

OP Oulu Isokatu (OttoPlus)
Isokatu 14
90100 Oulu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja OP Oulu Isokatu konttori palvelupaikan toiminnoista ja palveluista Oulun Osuuspankin virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OPOulu/.


Seuraamalla Facebook-sivua pysyt ajantasalla muun muassa konttorin aukioloaikojen muutoksista, laina-ja luottokorttitarjouksista, pankin tapahtumista Oulussa, ja paljosta muusta.