OP Hervanta konttori – aukioloajat & pankkiautomaatit

Katsaus OP Hervanta konttori (Tampere) palvelupaikkaan sekä kaupunginosan alueelta löytyviin NOSTO ja Otto pankkiautomaatti pisteiden verkostoon.

Osuuspankkiryhmällä on maan alueella kaikkiaan 371 konttoria, joista kutakin operoi itsenäisesti ja alueellisesti toimiva talletuspankki.

Hervannan konttorin osalta toimintaa pyörittää Tampereen Seudun Osuuspankki, jolla on konttoreita myös Hämeenkadulla, Hämeenkyrössä, Kurussa, Lempäälässä, Nokialla, sekä Ylöjärvellä.

Asiakaskunta Tampereen Seudun Osuuspankilla koostuu niin henkilöasiakkaista, pk-yrityksistä, julkisyhteisöistä, kuin maa-ja metsätalousasiakkaistakin.

OP Hervanta konttori.

Pankin konttorissa henkilökohtaisesti asioimisen ohella voit hoitaa pankkiasioitasi myös OP verkkopankki & mobiilipankki palveluiden kautta, joihin tarvitaan tosin käyttäjätunnus sekä tunnistautuminen (OP Mobiiliavain tai avainlukulista).

OP Hervanta – Tampereen Seudun Osuuspankki
Lindforsinkatu 2
33720 Tampere
Aukioloajat (konttori): ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20. Ei kassapalveluita.
op.fi/web/op-tampere

NOSTO ja Otto pankkiautomaatit Hervanta – OP Hervanta konttori

Pankkiautomaateista TalletusOtto on paikka, jossa voit Ottopisteiden peruspalveluiden (otto, saldo ja tapahtumat) ohella tallettaa euroseteleitä ja kolikoita korttiisi liitetylle tilille.

Kauppakeskus Duo Tampere (NOSTO)
Pietilänkatu 2, 1. kerros, Kauppakeskus Duo
33720 Tampere
Aukioloajat: Kauppakeskus Duon aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

K-Supermarket Herkkuduo (TalletusOtto)
Pietilänkatu 2
33720 Tampere
Aukioloajat: K-Supermarket Herkkuduon aukioloajat.
otto.fi

OP Hervanta (Otto)
Lindforsinkatu 2
33720 Tampere
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja OP Hervanta konttori palvelupaikan toiminnoista Tampereen Seudun Osuuspankin virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OPTampere/.

Seuraamalla Facebook-sivua saat päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttoreiden tapahtumiin Tampereella, konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, sekä paljon muuta.