OP konttori Pasila (SULJETTU)

OP konttori Pasila tiedot Ratapihantiellä olevalle konttorille, aivan kaupunginosan ytimessä. (PÄIVITYS 2022: KONTTORI ON SULJETTU)

Finanssikonsernina OP kuuluu maan suurimpiin, tarjoten kaiken kaikkiaan noin 200:n konttorin verkoston. Kukin näistä konttoreista on alueellisesti toimivan, itsenäisen OP-pankin operoima.

Pasilan konttorin osalta toimintaa pyörittää Helsingin OP Pankki Oyj, OP-Pohjolan 100%:sti omistama tytäryhtiö, jolla on konttoreita eri puolilla pääkaupunkiseutua (Helsinki, Vantaa, Espoo, ja Kauniainen).

Pasilan konttorissa asiakaskunta koostuu henkilöasiakkaista, pk-yrityksistä, maa-ja metsätalousasiakkaista, sekä julkisyhteisöistä.

Konttori, jossa ei ole kassapalveluja, on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-16:30. Vakuutuspalvelut ovat konttorissa tarjolla vain ajanvarauksella.

Voit asioida Osuuspankkien kanssa myös konsernin verkkopankkia käyttäen, joka on tarjolla vuoden ympäri 24/7. Salasanat ja käyttäjätunnukset tähän lisäpalveluun saat käymällä OP:n konttorissa.

Helsingin Op Pankki Oyj – Pasilan konttori (PÄIVITYS 2022: KONTTORI ON SULJETTU)
RATAPIHANTIE 6, 00520 HELSINKI