OP Sello konttori (Espoo) – aukioloajat & pankkiautomaatit

Katsaus OP Sello konttori (Espoo) palvelupaikkaan sekä kauppakeskuksen yhteydessä ja läheisyydessä oleviin Leppävaaran pankkiautomaatti pisteisiin.

Osuuspankkikonsernilla on kaikkiaan koko maan kattava pankkikonttorien verkosto, pääkaupunkiseudulta aina Lappiin saakka.

Kukin näistä konttoreista on alueellisesti toimivan ja itsenäisen vähittäispankin operoima. Kauppakeskus Sellon toimipisteen suhteen tämä itsenäinen talletuspankki on Helsingin Seudun Osuuspankki.

OP Sello konttori (Espoo).

Konttorin sijainti osana Kauppakeskus Selloa.

Helsingin OP toimii Espoon Sellon palvelupaikan lisäksi Espoossa myös Kauppakeskus Isossa Omenassa, Tapiolassa, sekä usemman konttorin voimin Vantaalla ja Helsingissä.

Pankki on ollut asiakas-omistajiensa omistama vuodesta 2016 saakka. Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan Osuuspankkien fuusion Helsingin Seudun Osuuspankin kanssa (vuonna 2022) jälkeen pankilla on yhteensä noin 340 000 omistaja-asiakasta ja yli 600 000 asiakasta.

Pankin konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella voit hoitaa pankkiasioitasi myös OP verkkopankki ja mobiilipankki palveluita hyödyntämällä, joihin tosin tarvitaan käyttäjätunnus sekä tunnistautuminen (OP Mobiiliavain tai avainlukulista).

Osuuspankki Sello konttori (Espoo)
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 10-16:30
Aukioloajat (neuvontapalvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20
op.fi/op-helsinki

NOSTO & Otto pankkiautomaatit Leppävaara & Sello (Espoo) – OP Sello konttori

Automaateista TalletusOtto on paikka, jossa voit tallettaa seteleitä ja kolikoita korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti sisältää lisäksi Ottopisteiltä tutut muut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Kauppakeskus Sello 1. kerros (TalletusOtto)
Leppävaarankatu 3 – 9, 1. kerros, käytävällä (Ratsutorin sisäänkäynti) , Kauppakeskus Sello
02600 Espoo
Aukioloajat: Kauppakeskus Sellon aukioloajat.
otto.fi

Kauppakeskus Sello (Otto)
Leppävaarankatu 3 – 9, Kauppakeskus Sello
02600 Espoo
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

K-Supermarket Leppävaara (Otto)
Konstaapelinkatu 4
02650 Espoo
Aukioloajat: K-Supermarket Leppävaaran aukioloajat.

Leppävaaran Galleria (NOSTO)
Konstaapelinkatu 4
02650 Espoo
Aukioloajat: Leppävaaran Gallerian aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja Osuuspankki Sello konttori palvelupaikan toiminnoista Helsingin Seudun Osuuspankin sosiaalisen median sivuilta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin tapahtumiin Espoon alueella, laina- ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.