OP konttorit Espoo – lainat ja vakuutus palvelut

OP konttorit Espoo lista pankin 4 alueen toimipaikasta, joissa saat hoidettua muun muassa Osuuspankki lainat, vakuutus palvelut, ja muut asioinnit.

Osuuspankki, joka toimii Helsingin, Vantaan, ja Espoon alueilla virallisesti nimellä Helsingin Seudun Osuuspankki, on Espoon ja paikalliset asiakkaat hyvin tunteva pankki, joka tarjoaa tueksesi tiimin ammattitaitoisia pankki- ja vakuutusalan asiantuntijoita.

Pankki tarjoaa pankki- ja vakuutuspalveluiden konttoreiden ohella Espoossa asuville asiakkailleen myös kattavat mobiili- ja verkkopalvelut, ja OP 0100 0500 puhelinpalvelun (avoinna arkisin klo 8-19).

OP konttorit Espoo - lainat ja vakuutus palvelut.

Mikäli sinulla on pankin asiakkaana asuntoasioita, OP Espoolla on avuksesi OP Koti Helsinki palvelu, joka auttaa niin asunnon ostamisessa, myynnissä, kuin vuokraamisessakin.

Espoossa olevat OP palvelukonttorit ovat sitten vuoden 2016 olleet asiakasomisteisia, ja niiden palvelut ovat keskittyneet etenkin Espoon, Vantaan, ja Helsingin asikkaiden pankki-ja vakuutustarpeet.

OP ASP-laina - OP konttorit Espoo.

OP ASP-laina.

Saadaksesi parhaat edut Osuuspankin asiakkuudesta, sinun kannattaa harkita omistaja-asiakkaaksi ryhtymistä, joka tapahtuu täyttämällä tätä varten oleva hakemus joko suoraan netissä tai käymällä lähimmässä Espoon konttorissa.

Joudut maksamaan omistaja-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä kertaluontoisen jäsenosuusmaksun, mutta erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

Omistaja-asiakkaana etuinasi ovat mm. alennukset Osuuspankin palveluista sekä OP-bonukset, ja lisäksi saat mahdollisuuden osallistua OP pankin Espoon päätöksentekoon.

OP konttorit Espoo lista – lainat ja vakuutus palvelut

Espoon yrityspankki
Revontulenpuisto 2
02100 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: ei kassapalveluja.
op.fi/web/op-helsinki

Ison Omenan konttori
Piispansilta 11
02230 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Ei kassapalveluita. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.

Sellon konttori
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-16:30. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.

Tapiolan konttori
Länsituulentie 8
02100 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Ei kassapalveluita. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.

Tutustuaksesi OP konttorit Espoo palveluihin paremmin, voit seurata Helsingin Seudun Osuuspankin sosiaalisen median päivityksiä, mukaanlukien Facebook sivuja osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.

Pankin sosiaalisen median sivuille tulee tietoa muun muassa uusista vakuutus palvelut & lainat vaihtoehdoista, luottokortti tarjouksista, OP tapahtumista seudulla, ja paljon muuta.