OP konttorit Espoo – kassapalvelut ja perunkirjoitus

Voit valita OP konttorit Espoo toimipaikkasi 4 vaihtoehdosta, mukaanlukien Ison Omenan (Piispansilta 11) ja Sellon (Leppävaarankatu 7) palvelupisteet.

Espoon Osuuspankki, virallisesti OP Helsinki, tarjoaa konttoriverkostonsa kautta kaikki käyntiä vaativat pankki-ja vakuutusasiat, kuten kassapalvelut, lainaneuvottelut, sekä perunkirjoitus asioiden hoidon.

OP Helsinki, joka kattaa palveluverkostollaan koko pääkaupunkiseudun – Helsingin ja Espoon ohella myös Vantaan alueen – on paikkakunnan ja sen asukkaiden tarpeet erinomaisesti tunteva pankki, jolta saat pankkipalveluiden lisäksi vakuutustuotteet elämäsi tarpeisiin.

OP konttorit Espoo.

Konttoreiden ohella Espoon asiakkaille ovat tarjolla kaikki Osuuspankkiryhmän oheispalvelut, mukaanlukien OP mobiili- ja verkkopalvelut sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelu (avoinna arkisin klo 8-19).

Keskittämällä pankki-ja vakuutusasiointisi Osuuspankkiin, voit hyödyntää kaikkia yhtiön finanssipalveluita, mukaanlukien päivittäiset raha-asiat (laskujen maksuista luottokortteihin)…

OP Mobiilipankki - OP konttorit Espoo.

…lainat ja luotot (asuntolainat, kulutusluotot, muut lainat), tuotteet säästämiseen ja sijoittamiseen, vakuutukset (itselle, perheelle, omaisuudelle), varallisuudenhoito (OP Private)…

OP konttorit - kassapalvelut.

…palvelut yrityksille (kaikki maksuliikenteestä yritysten vakuutuksiin), sekä erilaiset lakipalvelut (mm. perhetilanteille, verotukseen, ja kiinteistökauppojen hoitoon).

Lisäksi pankilla on olemassa OP Koti Helsinki kiinteistönvälityspalvelu, josta saat monipuolisesti palvelut asunnon vuokraamiseen, ostamiseen, ja myymiseen.

Saadaksesi kaiken irti OP Espoon asiakkuudestasi, voit liittyä pankin omistaja-asiakkaiden joukkoon, joka tapahtuu täyttämällä tätä varten olevan hakemuksen joko suoraan internetin kautta tai käymällä lähimmässä OP konttorissasi.

Kun liityt pankin omistaja-asiakkaaksi, joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun – erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

Omistaja-asiakkaana saat erilaisia alennuksia ja tarjouksia OP:n palveluista ja tuotteista, sekä rahanarvoisia OP-bonuksia, joita kertyy varsinkin, jos keskität pankki-ja vakuutusostojasi Osuuspankkiin.

OP konttorit Espoo lista – kassapalvelut ja perunkirjoitus

Espoon yrityspankki
Revontulenpuisto 2
02100 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Ei kassapalveluja.
op.fi/web/op-helsinki

Ison Omenan konttori
Piispansilta 11
02230 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20. Ei kassapalveluita.

Sellon konttori
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-16:30. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.

Tapiolan konttori
Länsituulentie 8
02100 Espoo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Ei kassapalvelua. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.

Paras tapa saada lisätietoja OP konttorit Espoo palveluista ja tapahtumista on seurata OP Helsinki sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.

Seuraamalla sosiaalisen median päivityksiä, saat ajankohtaista tietoa mm. suhteessa luottokortti tarjouksiin, lainatarjouksiin, kassapalvelut palveluaikoihin ja niiden muutoksiin, OP:n tapahtumiin pääkaupunkiseudulla, ja paljon muuta.