OP konttorit Jyväskylä – lainaneuvottelut ja kassapalvelut

OP konttorit Jyväskylä toimipaikat lista, konttoreille, joissa voit hoitaa muun muassa käyntiä vaativat lainaneuvottelut, perunkirjoitus asiat, kassapalvelut, sekä luottokorttien hakemiset.

Jyväskylän OP, virallisesti Keski-Suomen Osuuspankki, on alueen ja sen asukkaiden tarpeet hyvin tunteva finanssialan osaaja, yksi OP Ryhmän suurimpia ja toimialueensa johtavia pankkeja, jossa sinua palvelee noin 160 alan ammattilaista.

OP Keski-Suomi toimii Jyväskylän konttoreiden ohella paikallisesti palvelupisteillään myös seuduilla Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari, sekä Äänekoski.

OP konttorit Jyväskylä - Kauppakadun konttori.

Kauppakadun konttori (Pääkonttori, Yrityspankki, OP Private).

Konttoreita, joissa pääsee hoitamaan käyntiä vaativat pankki- ja vakuutuspalvelut, tukevat lisäksi kattavat OP mobiili- ja verkkopalvelut, kuin myös OP 0100 0500 puhelinpalvelu (avoinna arkisin klo 8-19).

Jyväskylän Osuuspankin asiakkaana saat pankista kaikki pankki- ja vakuutusasioinnin ratkaisut, kuten päivittäisten raha-asioiden palvelut, rahoitukset ja luotot suuriin ja pieniin hankintoihin…

Osuuspankki verkkopankki.

…säästämisen ja sijoittamisen palvelut, yksityisen varainhoidon ratkaisut (OP Private Keski-Suomi), vakuutukset kattavasti perheellesi ja omaisuudellesi, ja yrityksellesi palvelut maksuliikenteestä rahoitukseen.

Mikäli lähitulevaisuudessasi on asumiseen liittyviä tarpeita, pankilla on olemassa OP Koti Keski-Suomi kiinteistönvälityspalvelut, jotka ovat tukenasi niin asunnon myynnissä, ostamisessa, kuin vuokraamisessakin.

OP Jyväskylä on paikallinen, osuuskuntamuotoinen pankki, joka on omistaja-asiakkaidensa omistama.

Pääset omistaja-asiakkuuteen käsiksi ja siten hyödyntämään asiakkuuden edut täysimääräisesti täyttämällä tätä varten olevan hakemuksen joko suoraan netissä tai käymällä lähimmässä pankin konttorissa.

Omistaja-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun, mutta erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

OP bonukset.

Etuihin omistaja-asiakkuuden suhteen lukeutuvat erilaiset alennukset ja tarjoukset OP Keski-Suomen palveluista, kuin myös rahanarvoiset OP-bonukset, joita saat keskittämällä palveluitasi samaan pankkiin. Lisäksi pääset halutessasi vaikuttamaan Jyväskylän OP:n päätöksentekoon.

OP konttorit Jyväskylä lista – lainaneuvottelut ja kassapalvelut

Omistaja-asiakaspalvelut konttori
Kankaankatu 17
40200 Jyväskylä
Aukioloajat: maanantai-torstai 10-16:30, perjantai 10-16
Palveluajat: Ajanvarauksella maanantai-torstai 8-19, perjantai 8-16:30.
op.fi/web/op-keski-suomi

OP Private Keski-Suomi & yrityspankki
Kankaankatu 17
40200 Jyväskylä
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: OP Privaten numero palvelee maanantai-perjantai klo 8-18.

Pääkonttori
Kauppakatu 22
40100 Jyväskylä
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassat maanantai-perjantai 10-13. Ajanvarauksella maanantai-torstai 8-19, perjantai 8-16:30.

Tutustuaksesi paremmin OP konttorit Jyväskylä palveluihin ja ajankohtaiseen toimintaan, yksi parhaista tavoista on seurata pankin sosiaalisen median sivuja, mukaanlukien Facebook osoitteessa facebook.com/OP.keskisuomi/.


Pankin Facebook sivuille tulee päivityksiä monipuolisesti yhtiön toimintaan liittyen, sisältäen mm. neuvontaa luottokortit asioihin liittyen, perunkirjoitusten hoitamiseen, lainaneuvottelut asiointiin, ja paljoon muuhun.