OP konttorit Kuopio – kassapalvelut ja perunkirjoitus

Lista OP konttorit Kuopio toimipaikoista, joissa voit käydä hoitamassa pankkiasioita mm. suhteessa kassapalveluihin, perunkirjoitusten hoitamiseen, ja lainaneuvotteluhin.

Kuopion alueella toimii kaksi paikallista Osuuspankkia, Pohjois-Savon Osuuspankki sekä Tuusniemen Osuuspankki.

Näistä Pohjois-Savon Osuuspankki on asiakasmääriltään ja toimialueeltaan suurempi, kattaen palvelupisteiden verkostollaan Kuopion lisäksi Iisalmen, Leppävirran, Nilsiän, Suonenjoen, ja Varkauden.

OP konttorit Kuopio - Pohjois-Savon Osuuspankki, Puijonkadun konttori.

Pohjois-Savon Osuuspankki, Puijonkadun konttori.

Tuusniemen Osuuspankki palvelee täyden palvelun konttoreillaan puolestaan Kuopion ohella myös Tuusniemellä & Juankoskella.

Molemmat ovat paikkakunnan ja sen asukkaat erinomaisesti tuntevia finanssialan osaajia, joiden kautta saat monipuoliset pankki-ja vakuutuspalvelut alojen ammattilaisilta.

OP paikalliskonttoreita tukevat Osuuspankkiryhmän kattavat oheispalvelut, kuten OP mobiili- ja verkkopalvelut, sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelu (avoinna arkisin klo 8-19).

Kuopion alueen Osuuspankkien asiakkaana saat pankki-ja vakuutuspalvelut kaikkiin arkisiin ja harvinaisempiinkin elämäntilanteisiin, mukaanlukien päivittäiset raha-asioiden hoidot, vakuutus-ja sijoitustuotteet…

OP luottokortti - OP konttorit Kuopio.

…luottokortit ja lainatuotteet, varallisuudenhoitopalvelut, lainopilliset palvelut, sekä yritys- ja yhteisöasiakkaiden palvelut rahoituksesta rahaliikenteen hoitamiseen.

Mikäli näköpiirissäsi on asumiseen liittyviä järjestelyjä, voit tukeutua Osuuspankki-ryhmän erinomaisiin OP-Koti Kuopio kiinteistönvälityspalveluihin, jotka auttavat niin asunnon vuokraamisen, ostamisen, kuin myymisenkin suhteen.

Molemmat paikalliset OP pankit ovat omistaja-asiakkaidensa omistamia, ja esimerkiksi Pohjois-Savon Osuuspankilla on näitä omistaja-asiakkaita yhteensä 82 600.

OP konttorit Kuopio - Tuusniemen Osuuspankki, Kauppakadun konttori.

Tuusniemen Osuuspankki, Kauppakadun konttori.

Jos haluat saada kaiken irti pankin asiakkuudestasi, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi täyttämällä tätä varten olevan hakemuksen joko suoraan verkossa tai käymällä lähimmässä OP konttorissa.

Omistaja-asiakkuuden saamisen yhteydessä joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun, mutta erillistä vuosimaksua ei ole.

Etuina omistaja-asiakkuudesta saat erilaisia alennuksia ja tarjouksia OP pankin palveluista ja tuotteista, sekä rahanarvoisia OP-bonuksia, joita kertyy enemmän keskittämällä palveluita samaan pankkiin.

Näiden etujen ohella pääset halutessasi myös vaikuttamaan Kuopion osuuspankkisi päätöksentekoon.

OP konttorit Kuopio lista – kassapalvelut ja perunkirjoitus

Pohjois-Savon Osuuspankki, Puijonkadun konttori
Puijonkatu 25
70100 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-keskiviikko 9:30-15. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-19.
op.fi/web/op-pohjois-savo

Tuusniemen Osuuspankki, Kauppakadun konttori
Kauppakatu 49
70110 Kuopio
Aukioloajat: maanantai-torstai 10-16:30, perjantai 10-16
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai, keskiviikko 10-13. Muut palvelut arkisin ajanvarauksella.
op.fi/web/op-tuusniemi

Voit tutustua paremmin OP konttorit Kuopio palveluihin ja tuotetarjontaan seuraamalla Pohjois-Savon Osuuspankin ja Tuusniemen Osuuspankin virallisia sosiaalisen median sivuja.

Pohjois-Savon Osuuspankin Facebook sivut osoitteessa facebook.com/OP.pohjoissavo/ ja Tuusniemen Osuuspankin puolestaan osoitteessa facebook.com/TuusniemenOP/.

Molemmat päivittyvät usein informaatiolla suhteessa uusiin luottokortti tuotteisiin, lainatarjouksiin, sijoituspalveluihin, lakipalveluihin (esimerkiksi perunkirjoitus), ja paljoon muuhun.