OP konttorit Lahti – lainaneuvottelut ja kassapalvelut

OP konttorit Lahti valikoima muodostuu seudullisesti viidestä konttorista, joista yksi on kantakaupungin alueella, Kauppakeskus Triossa (Aleksanterinkatu 20).

Voit hoitaa Trion toimipisteessä kaikki käyntiä vaativat pankki-asiat, kuten lainaneuvottelut, kassapalvelut, perunkirjoitus asiat, ja paljon muuta.

Lahden seudulla Osuuspankki, virallisesti OP Päijät-Häme, kattaa palvelupisteiden verkostollaan myös alueet Heinola, Hollola, Iitti (Kausala), sekä Nastola.

OP konttorit Lahti - Trion konttori - lainaneuvottelut ja kassapalvelut.

Konttorit sisältävät paikkakunnan ja asukkaat erinomaisesti tuntevien finanssialan osaajien, yhteensä 108 henkilön kokoisen tiimin, joiden kautta saat monipuoliset pankki-ja vakuutuspalvelut.

Paikalliskonttoreita Lahdessa tukevat Osuuspankkiryhmän oheispalvelut, mukaanlukien OP mobiili- ja verkkopalvelut ja OP 0100 0500 puhelinpalvelu (avoinna arkisin klo 8-19).

Siirtämällä pankkiasiasi OP Päijät-Hämeeseen, pääset käyttämään kaikkia Osuuspankin finanssipalveluita, kuten päivittäiset raha-asioiden hoidon (maksuista luottokortteihin), lainat ja luotot eri elämäntilanteisiin, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet…

OP mobiili - OP konttorit Lahti.

…henkilökohtaiset ja omaisuuden vakuutukset, varallisuudenhoidon palvelut (OP Private), yrityspalvelut (maksuliikkeestä firmojen vakuutuksiin), sekä lakipalvelut (etenkin perhetilanteiden, verotuksen, ja kiinteistökauppojen suhteen).

Jos lähitulevaisuudessasi on kiinteistöasioita, näiden tueksi pankilla on tarjolla OP Koti Päijät-Hämeen kiinteistönvälityspalvelut, jotka auttavat asunnon vuokraamisessa, ostamisessa, ja myymisessä.

OP Päijät-Hämeellä on kokonaisuudessaan noin 84 200 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on 51 435.

OP omistaja-asiakas.

Voit liittyä näiden omistaja-asiakkaiden joukkoon, ja siten ottaa kaiken hyödyn irti asiakkuudestasi Osuuspankissa, täyttämällä tätä varten olevan hakemuksen joko suoraan netissä tai käymällä henkilökohtaisesti lähimmässä OP konttorissasi.

Liittyessäsi omistaja-asiakkaaksi joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun, mutta erillistä vuosimaksua ei ole.

Erilaisiin etuihin pankin omistaja-asiakkuuden suhteen kuuluvat alennukset ja tarjoukset OP pankin palveluista ja finanssi-tuotteista, kuin myös rahanarvoiset OP-bonukset, joita kertyy varsinkin keskittämällä palveluita OP-ryhmään. Lisäksi pääset halutessasi myös vaikuttamaan Lahden osuuspankin päätöksentekoon.

OP konttorit Lahti – Trion konttori – lainaneuvottelut ja kassapalvelut
Aleksanterinkatu 20
15140 Lahti
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 9:30-16:30. Tapaamiset maanantai-perjantai 8-20.
op.fi/web/op-paijat-hame

Jos haluat lisätietoja OP konttorit Lahti palveluista ja finanssituotteista, voit seurata pankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/oppaijathame/.


Facebook-sivulle tulee usein tietoa suhteessa pankin ajankohtaisiin tarjouksiin mm. suhteessa luottokortti tarjouksista, laina palveluista, pankin tapahtumista, perunkirjoitus asioiden hoitamisesta, kassapalveluista, ja paljosta muusta.