OP konttorit Oulu – kassapalvelut ja luottokortit

OP konttorit Oulu toimialueelle, jossa tarjolla on kuusi palvelupistettä, joissa pääset hoitamaan esimerkiksi perunkirjoitus ja luottokortti asiat sekä lainaneuvottelut.

OP Oulu, virallisesti Oulun Osuuspankki, on erinomaisesti seudun ja sen asukkaat tunteva finanssialan moniosaaja, joka on toiminut alueella jo yli sadan vuoden ajan tarjoamassa pankki- ja vakuutusalan palveluita.

Pankilla on Oulun konttoreiden ohella palvelupisteitä myös alueilla Haukipudas, Ii, Muhos, Pyhäntä, sekä Kempele (Kauppakeskus Zeppelin).

OP konttorit Oulu - kassapalvelut ja luottokortit.

Konttorit, joissa hoidat sujuvasti käyntiä vaativat pankki- ja vakuutuspalvelut, tukevat tarjolla olevat OP mobiili- ja verkkopalvelut, kuin myös kätevä OP 0100 0500 puhelinpalvelu (avoinna arkisin klo 8-19).

Keskittämällä pankki-ja vakuutusasiasi Oulun Osuuspankkiin, voit yhtiön avulla sujuvasti ratkaista elämäsi finanssitarpeita mm. suhteessa päivittäiseen rahanhoitoon (maksut, säästötilit, verkkopankki)…

OP Oulu - Osuuspankki Oulu.

…lainanottoon ja rahoitusratkaisuihin (asuntolaina, autolaina, luottokortti, kulutusluotto), säästämiseen ja sijoittamiseen, vakuutuksiin (kotivakuutus, matkavakuutus), varallisuudenhoitoon (OP Private), lakipalveluihin, sekä yritysten ja yhteisöjen palveluihin.

OP Koti Pohjoinen kiinteistövälitys.

Mikäli elämässäsi ajankohtaisiin asioihin kuuluvat asuntoasiat, osana OP Oulua tarjolla on OP Koti Pohjoinen kiinteistönvälityspalvelut, joka on tukenasi suhteessa asunnon vuokraamiseen, ostamiseen, sekä myymiseen.

Oulun OP on osuuspankkina 83 830 omistaja-asiakkaansa omistama kotimainen pankki.

OP omistaja-asiakas - OP konttorit Oulu.

Voit liittyä pankin omistavien omistaja-asiakkaiden joukkoon täyttämällä tätä varten olevan hakemuksen joko suoraan verkossa tai käymällä henkilökohtaisesti lähimmässä pankin konttorissa.

Liittyessäsi omistaja-asiakkaaksi joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun – erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

Omistaja-asiakkuus tuo joukon etuja mukanaan, joiden avulla saat kaiken irti asiakkuudestasi pankissa, mukaanlukien erilaiset alennukset ja tarjoukset OP palveluista sekä rahanarvoiset OP-bonukset. Lisäksi pääset halutessasi vaikuttamaan Oulun Osuuspankin päätöksentekoon.

OP konttorit Oulu lista – kassapalvelut ja luottokortit

Ideapark Oulu konttori
Ritaharjuntie 49
90540 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-17
Palveluajat: Ei kassapalveluita. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-17.
op.fi/web/op-oulu

Isonkadun konttori
Isokatu 14
90100 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30
Palveluajat: Kassa maanantai-perjantai 9:30-12:30. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 9:30-16:30.

Isonkadun konttori – Asumisen Maailma
Kirkkokatu 11 (sisäänkäynti)
90100 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30
Palveluajat: Ajanvarauksella maanantai-torstai 8-20, perjantai 8-16:30.

OP Oulu yrityspalvelut
Isokatu 14, 2. kerros
90100 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30

OP Private Oulu
Isokatu 14, 5. kerros
90100 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30

Ruskon konttori
Laakeritie 4
90630 Oulu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-17
Palveluajat: Ei kassapalveluita. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-17.

Yksi tapa tutustua tarkemmin OP konttorit Oulu palveluihin ja pankin ajankohtaisiin tarjouksiin on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/OPOulu/.

Seuraamalla OP Facebook päivityksiä pysyt ajan tasalla muun muassa uusista palveluista, kassapalveluiden aukioloaikojen muutoksista, uusista OP asiakas-omistajien eduista, ja paljosta muusta.