OP konttorit Tampere – lainaneuvottelut ja perunkirjoitus

OP konttorit Tampere lista pankin 4 alueen toimipaikasta, joissa pääset hoitamaan muun muassa Osuuspankki lainaneuvottelut, perunkirjoitus asiat, ja muut käyntiä vaativat toimet.

Tampereen Osuuspankki, virallisesti Tampereen Seudun Osuuspankki, on alueen ja paikkakunnan asukkaat erinomaisesti tunteva finanssitoimija, joka tarjoaa tueksesi joukon ammattitaitoisia pankki- ja vakuutusalan asiantuntijoita.

Pankki- ja vakuutuspalveluiden konttoreiden ohella pankilla on tarjolla Tampereella asuville asiakkailleen myös kattavat mobiili- ja verkkopalvelut sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelu (joka on avoinna arkisin klo 8-19).

OP konttorit Tampere - lainaneuvottelut ja perunkirjoitus.

Kokonaisuudessaan voit valita OP:n kaikkiin oman elämäsi finanssipalveluihin, kuten tilit, maksukortit, verkkopalvelun, lainat ja luotot eri tarpeisiin, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut…

OP verkkopankki - OP konttorit Tampere.

…vakuutukset itsellesi, perheellesi ja omaisuutesi turvaksi, lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja varten), yksilölliseen varallisuudenhoitoon (OP Privat), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin ja työterveyshuoltoon.

Asuntoasioihin OP Tampere pankilla on olemassa OP Koti Tampere palvelu, joka auttaa niin asunnon ostamisen, myynnin, kuin vuokraamisenkin suhteen.

OP lainaneuvottelu - OP konttorit Tampere.

Osuuspankki Tampere on 110 000 omistaja-asiakkaansa omistama, yksi suurimmista OP ryhmän pankeista Suomessa, jolla on yhteensä noin 200 000 asiakasta.

Tampereen ohella voit asioida Tampereen Seudun Osuuspankin konttoreissa Hämeenkyrössä, Lempäälässä, Nokialla, tai Ylöjärvellä.

Osuuspankki Tampere.

Saadaksesi parhaat edut Osuuspankin asiakkuudesta, voit ryhtyä pankin omistaja-asiakkaaksi, joka tapahtuu täyttämällä tätä varten oleva hakemus joko suoraan verkossa tai käymällä lähimmässä pankin konttorissa.

Omistaja-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun – erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

Etuihin pankin omistaja-asiakkaana ollessasi kuuluvat esimerkiksi erilaiset alennukset Osuuspankin monipuolisiin palveluihin ja OP-bonukset, joiden ohella saat mahdollisuuden osallistua OP Tampereen alueen päätöksentekoon.

OP konttorit Tampere lista – lainaneuvottelut ja perunkirjoitus

Henkilökuntakonttori
Hämeenkatu 12
33100 Tampere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
op.fi/tampereen-seudun-osuuspankki

Hervannan konttori
Lindforsinkatu 2
33720 Tampere
Aukioloajat: Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20. Ei kassapalveluita.

Hämeenkadun konttori
Hämeenkatu 12
33101 Tampere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20, lauantai 10-16. Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-16:30.

Yrityspankki
Hämeenkatu 12, 2. Kerros
33101 Tampere
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Tapaamiset maanantai-perjantai 8-20.

Yksi parhaista tavoista tutustua paremmin OP konttorit Tampere palveluihin ja toimintaan on seurata pankin sosiaalisen media päivityksiä, kuten Facebook sivuja osoitteessa facebook.com/OPTampere/.

Pankin sosiaalisen median päivityksiä tapahtuu mm. suhteessa pankin lainaneuvottelut asiointiin, lainat vaihtoehtoihin, perunkirjoitus asioiden hoitoon, ja paljoon muuhunkin.