OP konttorit Tikkurila – aukioloajat & kassapalvelut

Tiedot OP konttorit Tikkurila toimipisteille sekä alueelta löytyville NOSTO ja Otto pankkiautomaatti verkoston toimipaikoille.

Finanssikonsernina Osuuspankki ryhmällä on toimipaikkaverkosto, joka kattaa koko maan toimialueena. Kukin näistä konttoreista on itsenäisen ja paikallisesti toimivan talletuspankin operoima.

Tikkurilan konttorit palvelupaikkojen takaa löytyy myös Helsingissä ja Espoossa operoiva Helsingin Seudun Osuuspankki, yksi OP-ryhmän suurimpia yksittäisiä paikallispankkeja.

OP konttorit Tikkurila.

Asiakkaina pankilla on pääkaupunkiseudulla henkilöasiakkaita, pk-yrityksiä, maa-ja metsätalousasiakkaita, sekä julkisyhteisöjä.

Vantaan Tikkurilan kaupunginosassa sijaitseva henkilöasiakkaita palveleva konttori toimii osoitteessa Kielotie 11, lähellä mm. Tikkurilan rautatieasemaa ja Tikkuraitti kävelykatukeskustaa. Toinen konttoreista on OP Vantaan Yrityspankki (Neilikkatie 17).

Pankin konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella voit hoitaa pankkiasioitasi myös OP verkkopankki ja OP mobiilipankki palveluiden kautta (joiden käyttöön tarvitaan salasana & tunnusluvut). Monet arkisista pankkiasioista voi nykyään hoitaa lisäksi soittamalla Osuuspankin asiakaspalvelunumeroon.

OP konttorit Tikkurila – aukioloajat & kassapalvelut

Kielotien konttori
Kielotie 11
01300 Vantaa
Aukioloajat (konttori): maanantai-perjantai 10-16:30. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 10-16:30.
op.fi/web/op-helsinki

OP Vantaan Yrityspankki (Tikkurila)
Neilikkatie 17
01300 Vantaa
Aukioloajat (konttori): Avoinna ajanvarauksella maanantai-perjantai. Ei kassapalveluja.

Otto pankkiautomaatti – osoitteet & aukioloajat

Pankkiautomaatti verkoston OttoPlus-pisteet ovat automaatteja, joissa voit tallettaa seteleitä heti korttiisi liitetylle tilille. Lisäksi OttoPlus-automaatti tarjoaa kaikki Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus

TalletusOtto on puolestaan automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja eurokolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti tarjoaa myös muut Ottopisteiden palvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Dixi
Ratatie 11
05456 Vantaa
Aukioloajat: liiketilan aukiolo.
otto.fi

K-Supermarket Yliveto
Peltolantie 1
05476 Vantaa
Aukioloajat: liiketilan aukiolo.

Nordea Tikkurila (TalletusOtto)
Asematie 10
40015 Vantaa
Aukioloajat: itsepalvelualueen aukiolo maanantai-sunnuntai 6-22

OP Tikkurila (OttoPlus)
Kielotie 11
40176 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Tikkuri
Asematie 2
05810 Vantaa
Aukioloajat: liiketilan aukiolo.

Tokmanni Tikkurila
Asematie 11
05598 Vantaa
Aukioloajat: liiketilan aukiolo.

NOSTO pankkiautomaatti Tikkurila – OP konttorit Tikkurila

Prisma Tikkurila 2
Tikkuraitti 20
01300 Vantaa
Aukioloajat: auki liikkeen aukioloaikoina.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja OP konttorit Tikkurila toimipaikoista ja niiden palveluista Helsingin Seudun Osuuspankin sosiaalisen median sivuilta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.

Seuraamalla Facebook-sivua saat päivityksiä mm. liittyen konttoreiden palveluihin, aukioloaikojen muutoksiin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.