OP konttorit Turku – luottokortit ja lainaneuvottelut

Lista OP konttorit Turku alueella olevasta kahdesta toimipaikasta, joissa voit hoitaa mm. Osuuspankki luottokortti asiat, perunkirjoitusten hoitamiset, lainaneuvottelut, ja muut pankkiasiat.

Turun OP, virallisesti Turun Seudun Osuuspankki, on seudun ja paikkakunnan asukkaat hyvin tunteva finanssialan monitoimija, jolta saat tueksesi 240 pankki- ja vakuutusalan asiantuntijan tiimin.

OP konttorit Turku - luottorkortit ja lainaneuvottelut.

Konttoreita, joissa hoidetaan pankki- ja vakuutuspalveluita, tukevat omalta osaltaan asiakkaille tarjolla olevat mobiili- ja verkkopalvelut sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelu (joka on avoinna arkisin klo 8-19).

Vaihtamalla pankkisi Turun Osuuspankkiin, yhteen OP ryhmän suurimmista osuuspankeista, voit ratkaista monipuolisesti elämäsi finanssitarpeita, kuten päivittäiset raha-asiat, lainat ja muut rahoitusratkaisut…

OP mobiilipankki.

…säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset (itsellesi, perheellesi, ja omaisuutesi turvaksi), varallisuudenhoitopalvelut (OP Private), lakipalvelut, sekä yritysten ja yhteisöjen palvelut.

Jos eteesi tulee asuntoasioita – ostaminen, myynti, vuokraus – pankilla on olemassa OP Koti Turun Seutu palvelu ja sen kattavat kiinteistönvälityspalvelut.

Turun kaupungin ohella voit asioida Turun Seudun Osuuspankin konttoreissa myös Merimaskussa, Naantalissa, Paraisilla, Raisiossa, Ruskossa, sekä Vehmaalla (Vinkkilässä).

Turun Seudun Osuuspankki - OP konttorit Turku.

Turun OP, jolla on kaikkiaan noin 161 000 asiakasta, on 95 000 omistaja-asiakkaansa omistama pankki.

Liittyäksesi näiden omistaja-asiakkaiden joukkoon ja saadaksesi parhaat edut Osuuspankin asiakkuudesta, voit täyttää tätä varten olevan hakemuksen joko suoraan netissä tai käymällä lähimmässä pankin konttorissa.

Kun liityt omistaja-asiakkaaksi, liittymisen yhteydessä joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun, mutta erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

Etuihin pankin omistaja-asiakkaille lukeutuvat muun muassa erilaiset alennukset ja tarjouksen Osuuspankin palveluista sekä rahanarvoiset OP-bonukset, joiden ohella pääset halutessasi osallistumaan OP Turun seudun päätöksentekoon.

OP konttorit Turku lista – luottokortit ja lainaneuvottelut

Hämeenkadun konttori
Hämeenkatu 2
20101 Turku
Aukioloajat: Ajanvarauksella klo 8-20. Ei kassapalveluja.
op.fi/web/op-turun-seutu

Puutorin konttori
Brahenkatu 11
20101 Turku
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-16:30
Palveluajat: Neuvottelut ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20. Kassapalvelut maanantai-perjantai 9-16:30.

Tutustuaksesi paremmin OP konttorit Turku palveluihin ja tarjouksiin, voit seurata pankin sosiaalisen media päivityksiä esimerkiksi Facebookissa, osoitteessa facebook.com/OP.turunseutu/.


Sosiaalisen median päivityksiin tulee tietoa suhteessa pankin palveluihin ja tapahtumiin, kuten OP luottokortti valikoimaan, lainaneuvottelut & perunkirjoitus asioiden hoitamiseen (ja muihin lakipalveluihin), jne.