OP konttorit Vantaa – luottokortit ja perunkirjoitus

Voit valita OP konttorit Vantaa käyntipaikan 3 toimipaikasta, joissa hoidetaan mm. pankin kautta järjestettävät perunkirjoitus asiat sekä Osuuspankin luottokortit.

Osuuspankki, pääkaupunkiseudulla virallisesti Helsingin Seudun Osuuspankki, on Vantaan alueen ja kaupungin asiakkaat hyvin tunteva pankki, jonka kautta saat avuksesi asioiden hoitoon joukon ammattitaitoisia pankki- ja vakuutusalan asiantuntijoita.

Vantaalla olevat pankin asiakkaat saavat käyttöönsä pankki- ja vakuutuspalveluja tarjoavan konttoriverkoston ohella myös mobiili- ja verkkopalvelut sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelun (avoinna arkisin klo 8-19).

OP konttorit Vantaa - luottokortit ja perunkirjoitus.

Mikäli hoidettavanasi on asuntoasioita, OP Vantaalla on tarjolla OP Koti Helsinki palvelu, josta saat tukea asunnon ostoon, myyntiin, ja vuokraamiseen.

Vantaan OP konttorit ovat vuodesta 2016 lähtien olleet asiakasomisteisia, ja niiden toiminta on keskittynyt kattamaan pääkaupunkiseutulaisten tarpeet pankki-ja vakuutusasioissa.

OP luottokortti - OP konttorit Vantaa.

Voit liittyä pankin omistaja-asiakkaaksi täyttämällä tätä varten olevan hakemuksen verkossa tai lähimmässä Vantaan konttorissa. Omistaja-asiakkaita Helsingin Seudun Osuuspankilla on kaikkiaan yli 200 000.

Omistaja-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä maksettavaksesi tulee kertaluontoinen jäsenosuusmaksu, mutta erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

OP omistaja-asiakas.

Etuina omistaja-asiakkuudessa ovat muun muassa alennukset OP pankin palveluista ja OP-bonukset, sekä lisäksi saat mahdollisuuden osallistua OP pankin paikalliseen päätöksentekoon.

OP konttorit Vantaa – luottokortit ja perunkirjoitus

Myyrmäen konttori
Myyrmäenraitti 2
01600 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-13. Ajanvarauksella ma-pe 8-20.
op.fi/web/op-helsinki

Tikkurilan konttori
Kielotie 11
01300 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-16:30. Ajanvarauksella ma-pe 8-20.

Vantaan Yrityspankki
Neilikkatie 17
01300 Vantaa
Aukioloajat: avoinna ajanvarauksella.
Palveluajat: ei kassapalveluja.

Parhaisiin lisätietolähteisiin OP konttorit Vantaa toimipaikoille kuuluvat Helsingin Seudun Osuuspankin viralliset sosiaalisen median sivut, kuten Facebook osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.


Seuraamalla näitä sosiaalisen median sivuja saat päivityksiä liittyen mm. perunkirjoitus asioiden hoitoon pankissa, luottokortit valikoimaan OP ryhmässä, ja paljon muuta.