OP konttorit Vantaa – lainaneuvottelut ja luottokortit

OP konttorit Vantaa palvelupisteitä on tarjolla kaupungin alueella kaikkiaan 3 kappaletta, mukaanlukien Tikkurilan toimipaikka (Kielotie 11).

Vantaan Osuuspankki, virallisesti OP Helsinki, tarjoaa konttoreidensa kautta monipuolisesti kaikki palvelut ja tuotteet päivittäisiin finanssi-ja vakuutustarpeisiin, niin yksityisille asiakkaille kuin yritysasiakkaillekin.

OP Helsinki, jonka konttoriverkosto kattaa pääkaupunkiseudulla Helsingin ja Vantaan ohella Espoon, on seudun ja sen asukkaat erinomaisesti tunteva finanssialan moniosaaja, jonka tuotteet on räätälöity vastaamaan asiakkaidensa vaatimuksia.

OP konttorit Vantaa - lainaneuvottelut ja luottokortit.

Konttoreiden ohella Osuuspankin asiakkaana käyttöösi tulevat lisäksi kaikki ryhmän oheispalvelut, kuten OP mobiili- ja verkkopalvelut sekä OP 0100 0500 puhelinpalvelu (avoinna arkisin klo 8-19).

Voit keskittää pankki- ja vakuutusasiointiasi OP-ryhmään muun muassa suhteessa päivittäisiin raha-asioiden hoitoon (laskujen maksamisesta luottokortteihin), lainat ja luotot (opintolainoista asuntolainoihin)…

OP verkkopankki - OP konttorit Vantaa - lainaneuvottelut ja luottokortit.

…säästämisen ja sijoittamisen palvelut ja finanssituotteet, vakuutukset (itsellesi, perheellesi, ja omaisuutesi turvaksi), varallisuudenhoito (OP Private), lakipalvelut (mm. verotus ja perunkirjoitus asioiden hoito), sekä palvelut yrityksille.

Mikäli lähitulevaisuudessa on asunto-asioita, pankilla on tarjolla tueksesi – asunnon vuokraamisen, ostamisen, ja myymisen suhteen – OP Koti Helsinki kiinteistönvälityspalvelu.

OP Koti Helsinki kiinteistönvälityspalvelut.

Paras tapa ottaa kaikki irti OP Vantaan asiakkuudesta on liittyä pankin omistaja-asiakkaaksi. Tämä tapahtuu täyttämällä liittymistä varten oleva hakemus joko suoraan netin kautta tai käymällä lähimmässä OP konttorissasi.

Omistaja-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä joudut maksamaan kertaluontoisen jäsenosuusmaksun, mutta erillistä vuosimaksua ei ole olemassa.

Etuihin omistaja-asiakkuudesta kuuluvat erilaiset alennukset ja tarjoukset OP palveluihin ja tuotteisiin, kuin myös rahanarvoiset OP-bonukset, joita kertyy varsinkin keskittämällä pankki-ja vakuutusostojasi pankkiin.

OP konttorit Vantaa lista – lainaneuvottelut ja luottokortit

Myyrmäen konttori
Myyrmäenraitti 2
01600 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-13. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.
op.fi/web/op-helsinki

Tikkurilan konttori
Kielotie 11
01300 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30
Palveluajat: Kassapalvelut maanantai-perjantai 10-16:30. Ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.

Vantaan yrityspankki
Neilikkatie 17
01300 Vantaa
Palveluajat: Avoinna ajanvarauksella. Ei kassapalveluja.

Jos haluat saada paremmin tietoa OP konttorit Vantaa palveluista ja toiminnoista, voit seurata OP Helsingin sosiaalisen median päivityksiä, kuten Facebook-sivuja osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.


Sosiaalisen median päivityksiin tulee hyödyllistä tietoa mm. suhteessa luottokortti tarjouksiin, uusiin lainatuotteisiin, kassapalvelut palveluaikojen muutoksiin, ja paljoon muuhun.