OP luottokortti

OP luottokortti vaihtoehtoja ovat OP-VISA, OP-VISA Gold, sekä OP-MasterCard, joista kullakin on omat etunsa käytössä.

Yksityisille myönnettyjen luottokorttien ohella sinua saattavat kiinnostaa OP:n yritysluottokortit (OP-Visa Business Card tai Business Eurocard), joiden käyttäminen on järkevämpää kirjanpidon kannalta kuin henkilökohtaisen luottokorttien käyttö yrityksen tarkoituksiin.

Yksityisille myönnetyistä luottokorteista OP-Visa on sekä kotimaassa että kansainvälisesti (myös verkkokaupoissa) toimiva pankki-, maksuaika-, sekä luottokortti.

Kun maksat ostoksiasi myyntipisteessä OP-Visaa käyttäen, voit aina valita veloitetaanko ostoksesi pankkitiliisi liitetyltä pankkitililtä, vai otatko ostoksen maksamiseen (korotonta) maksuaikaa (ja mahdollisesti korollista luottoa) Credit-puolelta.

OP-VISA luottokortti Angry Birds

Voit hakea OP-Visa luottokorttia, jos täytät pankin minimivaatimukset.

Näihin OP luottokortti ehtoihin kuuluvat…

  • vähintään 20-vuoden ik,
  • pääasiallinen asiakkuus Osuuspankissa tai Helsingin OP:ssä,
  • säännölliset palkkatulot tai eläketulot,
  • moitteettomat luottotiedot, sekä
  • pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Myös korkeakouluopiskelijat voivat hakea tätä luottokorttia (max. 1000 euron luottolimiitillä), jos takana on vähintään 90 opintopistettä kotimaisesta korkeakoulusta.

Kun haet korttia, luottolimiitiksesi määritellään tässä yhteydessä EUR 1000 – 6000. Kun käytät tämän limiitin puitteissa kortin Credit-puolta, saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 35 päivää.

Kortilla maksaminen on yksinkertaista niin kotimailla kuin ulkomaillakin, ja verkkomaksuissa lisäturvallisuutta tuo korttiin liitetty “Verified by Visa” varmennuspalvelu.

Lisäturvaa ostoksillesi tulee myös kortissa olevasta ostoturvavakuutuksesta, joka on voimassa aina kun maksat ostoksesi kortin Credit-puolta käyttäen.

Bonusasiakkaana OP-VISAN etuihin kuuluvat myös kaikista Credit puolta käyttäen tehdyistä ostoksista tulevat bonukset, ja voit halutessasi liittää korttiin myös K-Plussa-ominaisuuden.

Saat korttisi Credit puolta käyttämistäsi ostoksista kotiisi laskun kerran kuussa, johon voit valita eräpäiväksi yhden 4:stä vaihtoehdosta: 7., 15., 24., tai kuukauden viimeinen päivä.

OP-VISA Gold

Perus-OP-VISA:n lisäksi vaihtoehtoihisi pankin tarjonnasta kuuluu myös OP-Visa Gold.

Perus-VISA:n tapaan kortti toimii sekä kotimaassa että kansainvälisesti (ja netissä) pankki-, maksuaika-, ja luottokorttina.

Mikä erottaa Gold-kortin peruskortista on siitä löytyvä normaalia korkeampi luottoraja, korttiin liittyvät palvelut, sekä muut lisäpalvelut kortinhaltijoille.

Luottorajana Gold-Visassa on luottoriski-analyysin jälkeen tehtävän päätöksen myötä 1000-10 000 euroa, jonka korottomaan takaisinmaksuun saat keskimäärin aikaa 35 vuorokautta.

Korttiin kuuluu ainutlaatuinen matkan peruuntumisturva-ominaisuus, jonka avulla voit perua matkasi ilman turhia selittelyjä, vaikka työesteen ilmaantuessa.

Palveluihin sisältyy lisäksi kv. hätäpalvelu, joka avustaa, jos tarvitset ulkomailla pikaista lainopillista apua, tulkkipalvelua, tai vaikkapa lähimmän lääkärin tiedot.

OP-MasterCard

VISA korttien ohella OP tarjoaa MasterCard kortteja, joita hyväksytään maksuvälineenä noin 32 miljoonassa myyntipaikassa läpi maailman (hieman useammassa paikassa kuin VISA kortteja).

Kortille, jolla voit maksaa ostoksiasi niin Suomessa, ulkomailla, kuin netissäkin (jossa turvana on MasterCard SecureCode varmennuspalvelu), tulee keskimäärin kuukausi korotonta maksuaikaa luotolle, jonka määrä vaihtelee 1000 ja 6000 euron välillä.

Käyttämäsi Credit puolen ostokset maksetaan kerran kuukaudessa kotiisi tulevalla laskulla, johon voit valita eräpäiväksi kuukauden 1., 8., 16. tai 24. päivän.