OP Nurmes konttori – aukioloajat & pankkiautomaatit

Katsaus OP Nurmes konttori toimipaikkaan (mukaanlukien aukioloajat) sekä tiedot paikkakunnan Otto pankkiautomaatti verkostosta.

Nurmeksen OP on osa Pohjois-Karjalan Osuuspankin toimintoja, tarjoten kattavan valikoiman palveluita ja finanssituotteita, jotka vastaavat paikkakunnan asiakkaiden tarpeisiin.

Pohjois-Karjalan Osuuspankki konttoriverkosto kattaa Nurmeksen ohella myös paikkakunnat Joensuu, Juuka, Kesälahti, Kontiolahti, Lieksa, ja Valtimo.

OP Pohjois-Karjala - OP Nurmes konttori.

Osuuspankin asiakkaana Nurmeksessa saat käyttöösi kaikki hyödylliset ja tarpeelliset pankkiratkaisut, kuten arkisten raha-asioiden hoidon palvelut (luottokortit, laskujen maksaminen, jne), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet…

OP Nurmes konttori.

…vakuutukset (itsellesi, perheellesi, omaisuutesi turvaksi), OP kiinteistönvälitys Nurmes palvelut (asunnon osto, myynti, vuokraus), lakipalvelut (mm. verotusta ja kiinteistökauppoja varten), varallisuudenhoidon palvelut (OP Private), sekä yrityspalvelut (maksuliikkeestä vakuutuksiin).

Yhteensä Pohjois-Karjalan Osuuspankilla on noin 83 000 asiakasta, joista yli 48 000 on pankin omistaja-asiakkaita. Saadaksesi kaiken irti Osuuspankin asiakkuudestasi, sinun kannattaa harkita näiden omistaja-asiakkaiden joukkoon liittymistä.

Omistaja-asiakkaana saat mm. alennuksia pankkipalveluista ja vakuutuksista, sekä rahanarvoisia bonuksia palveluiden käytöstä, ja mitä enemmän keskität pankki-asioitasi Osuuspankkiin, sitä enemmän näitä etuja kertyy.

OP bonukset.

Pankin konttorissa käynnin ohella voit hyödyntää OP verkkopankki ja OP mobiilipankki palveluita, joita varten tarvitset ensin salasanan ja tunnusluvut. Lisäksi monet pankkiasiat voi hoitaa nykyisin ottamalla puhelimitse yhteyttä OP asiakaspalveluun.

OP Nurmes konttori
Porokylänkatu 19
75530 Nurmes
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai 9:30-12, torstai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-19.
op.fi/web/op-pohjois-karjala

Otto pankkiautomaatti Nurmes – OP Nurmes konttori

Pankkiautomaatti pisteistä TalletusOtto on automaatti, jossa voit tallettaa euroseteleitä ja eurokolikoita heti korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto tarjoaa lisäksi Ottopisteiltä tutut muut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Kirkkokatu liiketila
Kirkkokatu 20
75500 Nurmes
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

OP Nurmes
Porokylänkatu 19
75530 Nurmes
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

OP Nurmes (TalletusOtto)
Porokylänkatu 19
75530 Nurmes
Aukioloajat: itsepalvelualueen aukiolo maanantai-sunnuntai 5-23

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja OP Nurmes konttori palvelupisteen toiminnasta on seurata Pohjois-Karjalan Osuuspankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.pohjoiskarjala/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä mm. pankin konttoreiden tapahtumiin, uusiin palveluihin ja finanssituotteisiin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljoon muuhun liittyen.