Osuuspankki Rusko konttori – aukioloajat & kassapalvelut

Katsaus Osuuspankki Rusko konttori palvelupaikan toimintoihin sekä paikkakunnalta löytyvään Otto pankkiautomaatti pisteeseen.

OP-ryhmällä on finanssikonsernina koko maan kattava konttorien verkosto pääkaupunkiseudulta aina Lappiin saakka, joista kutakin kutakin toimipaikkaa operoi alueellinen ja itsenäisesti operoiva talletuspankki.

Ruskon konttorin suhteen tämä itsenäinen talletuspankki on Turun Seudun Osuuspankki, jolla on Ruskon ohella konttoreita myös alueilla Kaarina, Naantali, Parainen, Raisio, sekä Vehmaa.

Asiakkaina Turun Seudun Osuuspankilla on niin henkilöasiakkaita, pk-yrityksiä, julkisyhteisöjä, kuin maa-ja metsätalousasiakkaitakin.

Osuuspankki Rusko konttori.

Pankin konttoreissa käymisen ohella voit hoitaa asioitasi myös OP verkkopankki / OP mobiilipankki palveluiden kautta, joihin tarvitaan tosin käyttäjätunnus sekä tunnistautuminen (OP Mobiiliavaimen avulla tai avainlukulistaa käyttämällä).

Monet arkiset pankkiasiat saa hoidettua myös soittamalla Osuuspankin asiakaspalveluun.

Turun Seudun Osuuspankki, Ruskon palvelupiste
Vanhatie 2
21290 Rusko
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, torstai 9-11
Aukioloajat (konttori, neuvottelut): ajanvarauksella tiistai, torstai 8-20.
op.fi/web/op-turun-seutu

Otto pankkiautomaatti Rusko – Osuuspankki Rusko konttori
Vanhatie 2
21290 Rusko
Aukiolojat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja Osuuspankki Rusko konttori palvelupaikan toiminnoista ja finanssituotteista Turun Seudun Osuuspankin virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OP.turunseutu/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen Turun Seudun Osuuspankin konttoreiden tapahtumiin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.