OP Seppälän konttori (SULJETTU)

OP Seppälän konttori yhteystiedot Vasarakadulla olevalle toimipaikalle, K-Citymarketin yhteydessä olevassa rakennuksessa. (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU – lähin avoinna oleva konttori sijaitsee Jyväskylässä, noin 3,5 km päässä osoitteessa Kauppakatu 22)

OP-pankkiryhmällä on kokonaisuudessaan noin 200:n konttorin verkosto, kattaen toimialueena koko Suomen etelästä pohjoiseen.

Kutakin näistä konttoreista operoi itsenäisesti ja alueellisesti toimiva talletuspankki. Jyväskylän suhteen tämä talletuspankki on Keski-Suomen Osuuspankki.

Keski-Suomen Osuuspankilla on konttoreita Jyväskylän lisäksi myös alueilla Hankasalmi, Joutsa, Uurainen, Muurame, Karstula, Kivijärvi, Laukaa, Lievestuore, Tikkakoski, Vaajakoski, Palokka, Saarijärvi, Viitasaari, Kinnula, Äänekoski, ja Suolahti.

Seppälän konttorissa asiakkaina on etupäässä henkilöasiakkaita, mutta myös pk-yrityksiä, julkisyhteisöjä, sekä maa-ja metsätalousasiakkaita.

Konttori on avoinna ma-pe kello 10-16:30, jonka lisäksi voit tietysti asioida pankin kanssa verkkopankin välityksellä, joka on avoinna 24/7. Salasanat sekä käyttäjätunnukset saat käymällä OP:n konttorissa.

Keski-Suomen Osuuspankki – Seppälän konttori (PÄIVITYS 2021: KONTTORI ON SULJETTU)
VASARAKATU 29, 40320 JYVÄSKYLÄ