Osuuspankki Ulvila konttori – aukioloajat & pankkiautomaatit

Katsaus Osuuspankki Ulvila konttori palvelupaikan tietoihin sekä paikkakunnalta löytyviin NOSTO ja Otto pankkiautomaatti pisteisiin.

Osuuspankki-ryhmällä on kotimaassa koko maan – pääkaupunkiseudulta Lappiin – kattava pankkikonttorien verkosto, joista kutakin operoi itsenäinen ja alueellisesti toimiva talletuspankki.

Ulvilan suhteen tämä OP talletuspankki on Länsi-Suomen Osuuspankki, jolla on konttoreita myös alueilla Pori, Eurajoki, Kankaanpää, Rauma, Sastamala, sekä Merikarvia.

Friitalantie 18.

Asiakaskuntana Länsi-Suomen Osuuspankilla ovat niin PK-yritykset, julkisyhteisöt, henkilöasiakkaat, kuin maa-ja metsätalousasiakkaatkin.

Osuuspankki Ulvila - Länsi-Suomen Osuuspankki.

Voit hoitaa pankin kanssa olevia asioitasi Friitalantien konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella myös OP verkkopankki / OP mobiilipankki palveluiden kautta, joihin tosin tarvitaan käyttäjätunnus sekä tunnistautuminen (OP Mobiiliavain tai avainlukulista).

Monet arkiset pankkiasiat saa hoidettua lisäksi puhelimella, soittamalla OP asiakaspalveluun.

Osuuspankki Ulvila – Länsi-Suomen Osuuspankki
Friitalantie 18
28400 Ulvila
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, torstai 10-16:30. Myös asiakastapaamiset kassapäivinä.
op.fi/web/op-lansi-suomi

Otto pankkiautomaatti Ulvila – Osuuspankki Ulvila

K-Supermarket Hansa (OttoPlus)
Friitalantie 18
28400 Ulvila
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

OttoPlus on pankkiautomaatti, josta löytyy kaikki Ottopisteiltä tutut peruspalvelut (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) sekä mahdollisuus tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

NOSTO pankkiautomaatti Ulvila

Sale Vanha Ulvila
Ravanintie 1
28450 Vanha-Ulvila
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja Osuuspankki Ulvila konttori palvelupaikan toiminnoista seuraamalla Länsi-Suomen Osuuspankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.lansisuomi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin toimintaan Ulvilassa ja muilla lähiseuduilla, laina-ja luottokorttitarjouksia, sekä paljon muuta.