Opiskelija VISA

Opiskelija VISA on tarjolla kotimaisista pankeista / rahoitusyhtiöistä OP:lta, Aktialta, sekä Handelsbankenilta.

Opiskelijoilla on mahdollisuuksia saada nykyaikaisilta rahoitusmarkkinoilta useanlaisia maksukortteja VISA brändin alta, ei pelkästään luottokortteja.

VISA luottokorttien lisäksi voit harkita VISA prepaid kortin, VISA DEBIT, tai VISA Electron kortin ottamista korttimaksamiseen, ja kaikki nämä vaihtoehtoiset maksakortit toimivat myös netissä.

Vaihtoehdoista VISA prepaid on pankkitilistäsi erillään oleva maksukortti ilman luotto-ominaisuutta, johon lataat aina rahaa etukäteen, jonka jälkeen se toimii kuin normaali VISA kortti maksuvälineenä lataamasi rahasumman puitteissa.

DEBIT ja Electron kortit ovat puolestaan linkitetty pankkitiliisi, ja niiden käyttöön tarvitset aina pankkitilin, toisin kuin prepaid VISA:ssa.

Näissä palveluissa käteisnostoihin ja maksukortilla tehtyihin ostoksiin varataan aina pankkitililtäsi kate ostohetkellä, ja varsinainen veloitus tapahtuu muutaman päivän sisällä transaktiosta.

Koska VISA Prepaid, DEBIT, tai Electron korttiin ei sisälly luottoriskiä (luotto-ominaisuutta), niiden saanti ei edellytä säännöllisiä tuloja, vaan myös opiskelijat voivat saada tällaiset VISA kortit.

OP VISA opiskelijalle

Osuuspankki tarjoaa VISA korteista vaihtoehtoja OP-VISA, VISA Debit, sekä VISA Electron, joista OP-VISA on luotto-ominaisuuden sisältävä vaihtoehto.

OP-VISA toimii yli 30 miljoonassa myyntipaikassa maksukorttina, verkkokauppojen lisäksi. Lisäksi voit nostaa kortilla rahaa kaikista maailman automaateista, joista löytyy VISA brändin logo.

Kortin haltijana käytössäsi on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa, ja mahdollisuus käyttää kortista löytyvää luotto-ominaisuutta, lyhentäen vain minimierän per kuukausi.

Opiskelijana voit hakea OP-VISA korttia, jos olet korkeakouluopiskelijana suomalaisessa korkeakoulussa, ei luottohäiriöitä, ja sinulla on suoritettuna vähintään 90 opintopistettä. Luottorajaksesi tulee aina EUR 1000 (kortin luottolimiitin alaraja).

Aktia – opiskelija VISA

Aktian tarjoama VISA käy maksuvälineenä Suomessa yli 80 000 myyntipaikassa, kansainvälisten yli 30 miljoonan myyntipisteen lisäksi.

Kortilla voi nostaa rahaa yli miljoonasta VISA logolla varustetusta käteisautomaatista, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Aktian VISA kortti on tarjolla myös yliopisto-, ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille. Tällaisena opiskelijana sinulla tulee kortin saadaksesi olla suoritettuna vähintään 90 opintopistettä.

Opiskelijoille Aktia laittaa kortin luottorajaksi aina 1000 euroa (kortin normaalin luottolimiitin alaraja). Kortin myöntämisen harkinnan ja luoton myöntämisen tekee Aktian sijasta Nets Finland Oy.

Handelsbanken VISA opiskelijalle

Myös Handelsbanken myöntää VISA luottokortteja opiskelijoille, jotka tuovat joustoa niin päivittäiseen maksamiseen kuin suurempien hankintojenkin rahoittamiseen.

Saadaksesi opiskelijaluottokortin Handelsbankenilta, sinun tulee täyttää muutama perusedellytys.

Näihin kortin saamisen ehtoihin kuuluvat vähintään 20 vuoden ikä, opintopaikka kotimaisessa yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa, sekä suoritettuna vähintään 90 opintopistettä.


Lisäksi sinulla tulee olla tili Handelsbankenissa ja ei maksuhäiriömerkintöjä (jotka tarkistetaan korttihakemuksesi yhteydessä Suomen Asiakastieto Oy:ltä).