OPR Rahoitus

OPR Rahoitus (OPR-Vakuus Oy) on Everyday.fi, Ostosraha.fi, sekä Pikavippi.fi palveluita pyörittävä helsinkiläinen finanssialan firma.

Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2005 alkaen, ja tarjonnut (yli 300 000) suomalaisille asiakkailleen tänä aikana yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua.

Näihin rahoitusratkaisuihin kuuluvat kuluttajaluotot, verkkomaksupalvelut nettikaupoille, sekä sijoituspalvelu yksityisille sijoittajille.

Lainojen ja luottojen suhteen OPR:ltä on saatavissa lainaa aina EUR 2500 saakka, 12 kk – 36 kk:n takaisinmaksuajoilla.

Kuhunkin luottoon liittyy maksuton asiakaspalvelu, sekä omatoimipalvelu OPR-Online nettisivuston kautta, josta voit tarkistaa lainojesi tiedot ja ajankohtaiset tiedonannot luottojen suhteen.

OPR rahoitus

OPR-Vakuus Oy rahoitus palvelut netissä

OPR:n päätoimialat luottorahoituksen alalla ovat pienet pikavipit, kulutusluotot, sekä luottolimiittimäiset joustoluotot, joita voi käyttää myös matkapuhelimen kautta (“kuin luottokorttia kännykässä”).

PikaVippi.fi

OPR:n pikavippipalvelu on pieniin, EUR 100-200 suuruisiin rahantarpeisiin lainaa tarjoava palvelu. Luotoissa on pitkät takaisinmaksu-ajat, 6 kuukautta.

Vipin hakeminen on yksinkertaista, verkkolomakkeen avulla, ja jos hakemuksesi hyväksytään, rahasi maksetaan myös tilillesi heti, päivittäin klo 8-22 (Suomen laeista johtuen jotka kieltävät öisen pikavippien maksamisen).

Ostosraha.fi

Pienlainoista seuraava aste luotoissa ovat pidemmän takaisinmaksuajan kulutusluotot suurempiin hankintoihin.

Näiden lainojen suhteen OPR:ltä löytyy Ostosraha.fi palvelu, EUR 400 – 2500 suuruisiin tarpeisiin, 12 – 36 kk maksuajoilla.

Everyday.fi

Yksi joustavimmista kulutusluoton muodoissa on joustoluotto, jossa OPR myöntää sinulle luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi, ja maksat vain käytetystä summasta (toisin kuin könttäsummana lainatuissa kulutusluotoissa).

Tällainen luottolimiitti palvelu OPR:ltä on tarjolla Everyday.fi nettipalvelusta, jota markkinoidaan sloganilla “kuin luottokortti kännykässä“, johtuen siitä, että voit nostaa luottolimiitiltäsi rahaa tilillesi myös matkapuhelintasi käyttäen.

Luottolimiitin maksimimäärä palvelussa on EUR 2000.

Everyday-verkkomaksu

Everyday-brändin kautta OPR:ltä löytyy myös yksi parhaista Suomessa olevista verkkomaksuratkaisuista, joka on kuluton kauppiaalle, ja jonka kautta kuluttajat saavat korotonta maksuaikaa ostokselleen.

Tuottoa.fi

Yksi uusimmista OPR:n palveluista on sijoituspalvelu Tuottoa.fi, joka on tarkoitettu varsinkin piensijoittajalle, 4-8% tuotolla.