Osuuspankki Arkadia konttori – Helsingin Seudun OP

Osuuspankki Arkadia konttori, joka on osa Helsingin Seudun Osuuspankin palveluja, sijaitsee aivan ydinkeskustan alueella, osoitteessa Arkadiankatu 23, 00100 Helsinki.

Kaikki Suomessa toimivat osuuspankit ovat itsenäisesti operoivia, paikallisesti toimivia vähittäispankkitoimintaa harjoittavia talletuspankkeja.

Pääkaupunkiseudulla osuuspankkitoiminnasta vastaa Helsingin Seudun OP, joka toimii Helsingin lisäksi, Espoossa, ja Vantaalla.

Asiakaskunta pankilla koostuu henkilöasiakkaista, pk-yrityksistä, maa-ja metsätalousasiakkaista, sekä julkisistä yhteisöistä.

Arkadian konttori, joka on avoinna ma-pe 10-16:30 (ajanvarauksella ma-pe 8-20), on täyden palvelun pankkikonttori, sisältäen neuvontapalvelut ja yrityspalvelut, ei tosin kassapalveluja.

Osuuspankki Arkadia - Helsingin Seudun OP.

Voit luonnollisesti asioida pankin kanssa myös verkossa, mobiilipankin kautta, tai ottamalla yhteyttä OP asiakaspalveluun. Lisäpalveluihin tarvitaan tosin käyttäjätunnus ja tunnistautuminen (joko OP Mobiiliavain tai avainlukulista).

Osuuspankki Arkadia konttori – Helsingin Seudun Osuuspankki
Arkadiankatu 23
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-16:30, ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-20.
op.fi/web/op-helsinki

Voit saada lisätietoja Osuuspankki Arkadia konttori palvelupaikan toiminnoista muun muassa Helsingin Seudun OP Facebook-sivujen kautta, osoitteessa facebook.com/OP.Helsinki/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä esimerkiksi liittyen Osuuspankki-ryhmän uusiin finanssituotteisiin, konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin pääkaupunkiseudulla, ja paljon muuta.