Osuuspankki Elimäki konttori – Länsi-Kymen Osuuspankki

Katsaus Osuuspankki Elimäki konttori palvelupaikkaan sekä paikkakunnalta löytyvään Otto pankkiautomaatti pisteeseen.

OP-ryhmän vähittäispankkitoimintaa, konttoriverkostoa joka kattaa alueena koko maan pääkaupungista Lappiin, harjoittavat talletuspankit toimivat Suomen alueella itsenäisesti ja alueellisesti.

Elimäen suhteen tämä alueellinen Osuuspankki on Länsi-Kymen Osuuspankki, jolla on toimipaikkoja myös alueilla Artjärvi, Koria, Lapinjärvi, sekä Loviisa.

Osuuspankki Elimäki konttori - Länsi-Kymen Osuuspankki.

Elimäen Osuuspankki konttori löytyy aivan keskustan yhteydestä, läheltä Elimäen kirkkoa ja S-Market Elimäki ruokakauppaa.

Pankin konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella voit hoitaa asioitasi myös OP verkkopankki / mobiilipankki kanavien kautta, joita varten tosin tarvitaan käyttäjätunnus sekä tunnistautuminen (OP Mobiiliavain tai avainlukulista). Monet arkiset pankkiasiat voi hoitaa lisäksi soittamalla OP asiakaspalveluun.

Länsi-Kymen Osuuspankki - Osuuspankki Elimäki konttori.

Osuuspankki Elimäki konttori – Länsi-Kymen Osuuspankki
Vanhamaantie 9
47200 Elimäki
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 10-12
Aukioloajat (konttori): ajanvarauksella maanantai-perjantai 10-16:30
op.fi/web/lansi-kymen-osuuspankki

Otto pankkiautomaatti Elimäki – Osuuspankki Elimäki konttori
Vanhamaantie 9
47200 Elimäki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja Osuuspankki Elimäki konttori palvelupaikan toiminnoista ja finanssituotteista Länsi-Kymen Osuuspankin sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/oplansikymi/.


Seuraamalla Facebook-sivua, pysyt ajantasalla muun muassa Elimäen OP konttorin tapahtumista, laina-ja luottokorttitarjouksista, ja paljosta muusta.