Osuuspankki

Osuuspankki opas pankkiin liittyvistä aiheista, kuten alueelliset pankit ja niiden sijainnit sekä palvelut, verkkopankki, lainat, iban tunnukset, sekä aukioloajat.

Osuuspankki on kautta maan toimiva kotimainen pankki, jonka omistavat sen asiakkaat, omistajajäsenyyden kautta, johon mukaan pääsemiseksi pankki veloittaa kertasijoituksena tehtävän osuusmaksun kautta.

Osuuskuntana pankin hallintohenkilöt valitaan päätöksenteon kautta, jossa perusarvoihin kuuluu jäsen ja ääni -periaate, siten, että ylintä päätösvaltaa käyttää osuuskunnan kokous tai edustajisto.

Osuuspankkiryhmän TV-mainos.

Osuuspankkien palveluihin kuuluu kunkin konttorin suhteen muun muassa perinteiset pankkipalvelut, kuten pankkitilit, pankki-ja luottokortit, sekä lainat, säästöt/sijoitukset, ja vakuutukset.

Yksityisasiakkaiden palvelujen lisäksi osuuspankit tarjoavat myös laajan valikoiman yritysten palveluja, mukaanlukien yritysten perustamiseen liittyvät pankkipalvelut, joita varten ryhmältä löytyvät omat, neuvoa antavat nettisivut, osoitteesta www.perustayritys.fi.

Suuryritysten pankkipalvelut hoitaa paikallisten osuuspankkien sijasta useimmiten samaan konserniin Pohjola Pankki, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat myös kansainvälisen pankkitoiminnan palvelut, kuten vientiluotot, kansainväliset maksut, sekä kv. pääomamarkkinarahoitus palvelut.

Osuuspankki verkkopankki

Osuuspankki verkkopankki on netin kautta toimiva pankki- ja vakuutusasioiden hoitoon tarkoitettu pankkiliittymä, jota voi kokeilla demo-version avulla.

Osuuspankki verkkopankki

Osuuspankki konttorit

Kaikki osuuspankki konttorit listattuna koko Suomen alueella aakkosjärjestyksessä, mukaanlukien Ahvenanmaalla sijaitsevat toimipaikat.

Osuuspankki konttorit

Lapinlahden Osuuspankki

Lapinlahden Osuuspankki on vuodesta 1904 toiminnassa ollut pankki, jolla on toimipisteitä myös Alapitkällä ja Iisalmessa.

Lapinlahden Osuuspankki

Lapuan Osuuspankki

Lapuan Osuuspankki on Lapualla osoitteessa Kauppakatu 4 toimiva pankki, jolla on toimipisteitä myös Kauhajärvellä, Seinäjoella, sekä Ruhalla.

Lapuan Osuuspankki

Tampereen Seudun Osuuspankki

Tampereen seudun Osuuspankki on yksi OP-Pohjola ryhmän suurimmista alueellisista pankeista 14:sta toimipisteellä kahdeksan kunnan alueella.

Tampereen Seudun Osuuspankki

Liedon Osuuspankki

Liedon Osuuspankki on kolmen toimipisteen (joista yksi on Turussa) avulla toimiva paikallispankki, jonka kautta tarjolla ovat peruspankkipalvelut, luotot, ja säästämisen sekä sijoittamisen tuotteet.

Liedon Osuuspankki

Kauhavan Osuuspankki

Kauhavan Osuuspankki on konttori Pohjanmaan Osuuspankin pankkiverkostossa, ja sijaitsee osoitteessa Kauppatie 54.

Kauhavan Osuuspankki

Lappajärven Osuuspankki

Lappajärven Osuuspankki on vuonna 1924 perustettu pankki, jonka toimipisteistä kolme sijaitsee Lappajärvellä ja yksi Helsingissä nimellä POP-Helsinki.

Lappajärven Osuuspankki

OP Pankki Helsinki

OP Pankki Helsinki 20 konttorin toimipaikkaluettelo, johon sisältyy konttoreita mm. Aleksanterinkadulla, Bulevardilla, sekä Itäkadulla.


OP Pankki Helsinki