Pankki Oulainen – Suomenselän OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Oulainen – Suomenselän Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto pankkiautomaattien verkoston pisteisiin.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista finanssikonserneista myös Oulaisten seudullta operoi vain Osuuspankki-ryhmä (Suomenselän Osuuspankki).

Suomenselän OP tarjoaa pankkipalveluita toimialueellaan, joka käsittää Haapajärven, Haapaveden, Kannuksen, Oulaisten sekä Pyhäjärven kaupungit, kuin myös Kärsämäen, Merijärven ja Reisjärven kunnat.

Yhteensä pankilla on noin 45 300 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on noin 27 400. Asiakaskuntaa palvelee 70 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita laajasta ja monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäiset raha-asiat (maksuliikkeestä kortteihin), kassapalvelut, säästämisen ja sijoittamiset tuotteet, luotot ja lainat, lakiasiainpalvelut, vakuutukset, maa- ja metsätaloudenpalvelut, yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin, kiinteistövälitys- ja isännöintipalvelut (
OP Koti LKV), sekä varallisuudenhoito (OP Private).

OP Oulainen – Suomenselän Osuuspankki
Keskuskatu 7
86300 Oulainen
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-keskiviikko, perjantai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9:30-16.
op.fi/op-suomenselka

Nordean laskujen maksuautomaatti Oulainen – pankki Oulainen

Nordea maksuautomaatti Oulainen
Asemakatu 3
86300 Oulainen
Aukioloajat: Asemakadun liiketilan aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto pankkiautomaatit Oulainen

Oulaisten pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus sisältää peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) lisäksi tilaisuuden tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Supermarket Oulainen (OttoPlus)
Oulaistenkatu 15
86300 Oulainen
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

OP Oulainen (Otto)
Keskuskatu 7
86300 Oulainen
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Oulainen – Suomenselän Osuuspankki konttorin palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPSuomenselka/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Oulaisilla, sekä paljon muuta.