Pankki

Pankki opas aiheisiin kuten Sampo pankin konttorit, valuuttakurssit, ja Nooa-pankki.

Suomessa on yksi maailman kehittyneimmistä pankkijärjestelmistä, jossa suuri osa toiminnasta tapahtuu sähköisesti, varsinkin nettipankkien kautta tai luottokorteilla.

Tämä on johtanut myös varsinaisten pankkikonttorien määrän laskuun, mutta suuresta osasta maata ja varsinkin isommista asutuskeskuksista löytyy kuitenkin tiheä verkosto konttoreita.

Kun valitset pankkipalveluita, nykyisin kannattaa kilpailuttaa pankit toistensa kanssa, ja näitä kilpailuttamisia varten internetistä löytyy useita apuvälineitä varsinkin lainojen korkojen ja sijoitusten tuottojen vertailua varten.

Optia Pankki

Optia Pankki kuuluu säästöpankkiryhmään, ja tarjoaa 16 konttorin verkon Oulun, Kuopion, Jyväskylän, Joensuun, Kajaanin, Tornion, Rovaniemen ja Kuusamon kaupungeissa sekä Ylä-Savon talousalueella.

Optia Pankki

Aktia Pankki

Aktia Pankki kuuluu Aktia konserniin, ja tarjoaa noin 90 konttorin verkoston Suomessa ja Internet-pankki palvelut.

Aktia Pankki

Sofia Pankki

Sofia Pankki on vuonna 2008 perustettu suomalainen pankki, joka tarjoaa myös verkkopankki toiminnot.

Sofia Pankki

Nordea Pankki

Nordea Pankki toimii kaikissa pohjoismaissa Suomen lisäksi ja yhteensä pankkiryhmällä on kotimaassa noin 2.3 miljoonaa asiakasta.

Nordea Pankki

OP Pankki

OP Pankki on osa OP-Pohjola finanssialan ryhmää, ja toimii yhteensä 297 konttorin voimin, verkkopankin ja puhelinpalvelun lisäksi.

OP Pankki

Nooa Pankki

Nooa Pankki on vuonna 2003 perustettu säästöpankki, jonka pääasiassa omistavat 32 paikallista säästöpankkia ja Suomi-yhtiö.

Nooa Pankki

Tapiola Pankki

Tapiola pankki on osa Tapiola Ryhmää, joka tunnetaan parhaiten vakuutustoiminnastaan, mutta Tapiola on saanut lisääntyvässä määrin nimeä myös pankkina.

Tapiola Pankki

Sampo Pankki

Sampo Pankki on tanskalaisen Danske Bankin Suomen tytäryhtiö, ja sen historia Suomessa ulottuu vuoteen 1887, jolloin se perustettiin nimellä Postisäästöpankki.

Sampo Pankki

Verkkopankki

Katsaus tarjolla oleviin verkkopankki palveluihin pankeilta Sampo, Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Handelsbanken, ja Tapiola.

Verkkopankki

Sampo Pankki konttorit

Sampo Pankki konttorit yhteystiedot koko maan 120 konttorille, aakkosellisessa paikkakuntajärjestyksessä.

Sampo Pankki konttorit

Pankki valuuttakurssit

Katsaus tapoihin löytää pankki valuuttakurssit Suomen isoimmilta pankeilta ja finanssilaitoksilta netin kautta. 

Pankki valuuttakurssit

Sampo Pankki Espoon keskus

Sampo Pankki Espoon keskus toimipaikka sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin yhteydessä, osoitteessa Kamreerintie 3.

Sampo Pankki Espoon keskus

Sampo Pankki Kajaani

Sampo Pankki Kajaani toimipiste löytyy osoitteesta Kauppakatu 16, aivan ydinkeskustan alueella.

Sampo Pankki Kajaani

POP Pankki

POP Pankki on paikallisosuuspankkiryhmän, johon kuuluu 42 itsenäistä paikallisosuuspankkia eri puolilla Suomea, yhteinen markkinointinimi.

POP Pankki

OP Pohjola Pankki

OP Pohjola pankki koostuu 220:sta osuuspankista sekä niiden omistamasta OP-Keskuksesta, ja sen tytäryhteisöistä, joista merkittävin on Pohjola Pankki.

OP Pohjola Pankki

Sampo Pankki Kuopio

Sampo pankki Kuopio toimii kaupungissa kahdessa osoitteessa, Puijonkadulla sekä Haapaniemenkadulla.

Sampo Pankki Kuopio

Paras pankki

Paras pankki tutkimuksia on tehty suomalaisten pankkien suhteen muun muassa verkkopankkien ja asiakastyytyväisyyden suhteen.

Paras pankki

S-Pankki laina

S-Pankki laina tyyppejä, joita on tarjolla ovat etupäässä tuotekohtaiset luotot, joustoluotot, sekä Visa-luotto.

S-Pankki laina

S-Pankki asiakaspalvelu

S-Pankki asiakaspalvelu toimii sekä puhelimitse että netin kautta palautelomakkeilla, kuin myös käymällä paikan päällä yhdessä pankin konttoreista.

S-Pankki asiakaspalvelu 

Sampo Pankki Lahti

Sampo pankki Lahti tarjoaa pääkonttorinsa osoitteessa Aleksanterinkatu 8, jonka lisäksi tarjolla on myös erillinen Private Banking toimipaikka.

Sampo Pankki Lahti

Sampo Pankki Rovaniemi

Sampo pankki Rovaniemi toimii konttorillaan aivan kaupungin keskustan alueella, osoitteessa Rovakatu 23.

Sampo Pankki Rovaniemi

Sampo Pankki Joensuu

Sampo pankki Joensuu toimii Kauppakadulla olevan konttorinsa avulla, josta tarjolla ovat kaikki säästämisen ja sijoittamisen tuotteet.

Sampo Pankki Joensuu

Sampo Pankki Mikkeli

Sampo Pankki Mikkeli toimii aivan kaupungin keskustassa, rautatieaseman lähellä olevan konttorin kautta, osoitteessa Hallituskatu 3.

Sampo Pankki Mikkeli

Danske Pankki

Danske Pankki on tanskalaisen Danske Bank -konsernin tytäryhtiö Suomessa, joka aikaisemmin (vuoteen 2012) toimi nimellä Sampo Pankki.

Danske Pankki

Helmi Pankki

Helmi Pankki on Säästöpankkiryhmään kuuluva päijäthämeläinen pankki, jolla on toimipaikkoja kuudella paikkakunnalla maakunnan eri puolilla.

Helmi Pankki

Big Pankki

Big Pankki on virolaisen BIGBANK AS pankin suomen sivuliike, joka on erikoistunut tarjoamaan määräaikaistalletuksia ja kulutusluottoja.

Big Pankki

Pankkien marginaalit

Pankkien marginaalit ovat tärkeä vertailukohde lainan otossa, ja marginaalin määrä määritellään usein asiakaskohtaisesti.

Pankkien marginaalit

Evli Pankki

Evli Pankki on suomalainen investointipankki ja merkittävä varainhoitaja, jonka asiakkaisiin kuuluvat etenkin instituutiot, yritykset, sekä varakkaat yksityishenkilöt.


Evli Pankki

Leave a Comment