Pankki Hirvensalmi – Suur-Savon Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Hirvensalmi  – Suur-Savon Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä seudulta löytyvään Otto-pankkiautomaatti verkoston pisteeseen.

Paikkakunnalla toimii kansallisella tasolla operoivista pankkiryhmistä vain Osuuspankki, Suur-Savon Osuuspankki, jolla on konttori Hirvensalmentien varrella.

OP Suur-Savo on täyden palvelun pankki, jolla on yhteensä yli 113 000 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on yli 70 000.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidon palvelut (OP Private), vakuutukset (Pohjola), kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Hirvensalmi – Suur-Savon Osuuspankki
Hirvensalmentie 21
52550 Hirvensalmi
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai. Ei kassapalveluja.
op.fi/web/op-suur-savo

Otto pankkiautomaatti Hirvensalmi – pankki Hirvensalmi

OP Hirvensalmi (Otto)
Hirvensalmentie 21
52550 Hirvensalmi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Hirvensalmi – Suur-Savon Osuuspankki konttori palvelupaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.suursavo/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, OP tapahtumiin Hirvensalmella, ja paljon muuta.