Pankki Ilomantsi – OP Ilomantsi (Vaara-Karjalan Osuuspankki)

Pankki Ilomantsi vaihtoehtoja on paikkakunnalla vain yksi, OP Ilomantsi, jota operoi Vaara-Karjalan Osuuspankki Mantsintien puitteissa.

Vaara-Karjalan Osuuspankki on asiakas-omistajiensa omistama pankki, jonka kautta tarjolla ovat monipuoliset pankki- sekä vakuutuspalvelut. Ilomantsin lisäksi pankilla on konttoreita Enossa, Kiihtelysvaaralla, ja Tuupovaaralla.

Yhteensä Vaara-Karjalan OP asiakaskuntaan kuuluu noin 15 000 omistaja-asiakasta. Konttoreissa asiakkaita palvelee 33 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Ilomantsin OP asiakkaana voit käyttää kaikkia pankin tarjoamia finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, lakipalvelut (perheille ja kiinteistökauppoihin), varallisuudenhoito (OP Private), yrityspalvelut (maksuliikkeestä rahoituspalveluihin), sekä kiinteistövälityspalvelut (Joensuun Seudun OPKK).

Pankki Ilomantsi - Vaara-Karjalan Osuuspankki.

Henkilökohtaisesti pankin konttorissa käymisen ohella voit hoitaa päivittäisiä pankkiasioitasi myös OP verkkopankin & mobiilipankin kautta, joihin tarvitaan tosin käyttäjätunnus ja tunnistautuminen (OP Mobiili tai avainlukulista).

OP Ilomantsi – Vaara-Karjalan Osuuspankki
Mantsintie 5
82900 Ilomantsi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, perjantai 9-12
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-keskiviikko 9-18, torstai 9-16, perjantai 9-15
op.fi/web/op-vaara-karjala

Otto pankkiautomaatit Ilomantsi – Pankki Ilomantsi

Neste Ilotuuli
Kalevalantie 2
82900 Ilomantsi
Aukioloajat: Neste Ilotuulen aukioloajat.
otto.fi

OP Ilomantsi (OttoPlus)
Mantsintie 5
82900 Ilomantsi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

OttoPlus on pankkiautomaatti, jossa voit tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille. Automaatti sisältää lisäksi Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

Voit saada lisätietoja pankki Ilomantsi – OP Ilomantsi palvelupaikan toiminnasta Vaara-Karjalan Osuuspankin sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OP.vaarakarjala/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, laina-ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.