Pankki Isokyrö – Lakeuden Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Isokyrö – Lakeuden Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin NOSTO ja Otto pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Pankkialan merkittävistä finanssikonserneista myös Isonkyrön seudulla on toiminnassa mukana vain POP Pankki -ryhmä, Lakeuden Osuuspankki.

Pankin konttorin palveluihin kuuluvat pankkipalvelut yksityisasiakkaille & yritysasiakkaille, tilit sekä päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitustuotteet, erilaiset lainopilliset palvelut, kuin myös kassapalvelut.

Konttorin toimintaa alueella tukee yhteensä kaksi pankkiautomaattia: yksi NOSTO-automaatti (Marttilantie 1) ja yksi Ottopiste (Lukkarinmäentie 2).

POP Pankki Isokyrö – Lakeuden Osuuspankki
Lukkarinmäentie 2
61500 Isokyrö
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-perjantai 10-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8-18, perjantai 10-16.
poppankki.fi/lakeuden-osuuspankki/isokyro

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Isokyrö – pankki Isokyrö

POP Isokyrö (Otto)
Lukkarinmäentie 2
61500 Isokyrö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

S-Market Isokyrö (NOSTO)
Marttilantie 1
61500 Isokyrö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Isokyrö – Lakeuden Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/poppankkilakeus/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, POP Pankin tapahtumiin Isossakyrössä, sekä paljon muuta.