Pankki Jalasjärvi – OmaSP Jalasjärvi & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Jalasjärvi – OmaSP Jalasjärvi konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Suomalaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista finanssikonserneista myös Jalasjärvellä operoi vain Säästöpankki-ryhmä, Oma Säästöpankki (OmaSP).

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin itsenäinen säästöpankki, jolla on kaikkiaan noin 150 000 henkilö- ja yritysasiakasta, joita palvellaan 35 konttorin sekä noin 330 finanssialan ammattilaisen henkilöstön voimin.

OmaSP Jalasjärvi - pankki Jalasjärvi.

Pankin konttorin toimintaa alueella tukee yhteensä kolme pankkiautomaattia: yksi Nordean laskujen maksuautomaatti, yksi NOSTO-automaatti, sekä yksi Ottopiste, joka on tyypiltään OttoPlus (peruspalvelut + seteleiden talletus).

OmaSP Jalasjärvi – pankki Jalasjärvi
Keskustie 27
61600 Jalasjärvi
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30.
omasp.fi/kurikka-jalasjarvi

Nordea laskujen maksuautomaatti Jalasjärvi

Nordea maksuautomaatti Jalasjärvi
Koskitie 21
61600 Jalasjärvi
Aukioloajat: K-Supermarket Jalasjärven aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit samalla valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Jalasjärvi – pankki Jalasjärvi

Jalasjärven pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille. OttoPlus-automaatti sisältää myös kaikki Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus.

K-Supermarket Jalasjärvi (OttoPlus)
Koskitie 21
61600 Jalasjärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

S-Market Jalasjärvi (NOSTO)
Keskustie 27
61600 Jalasjärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Jalasjärvi – OmaSP Jalasjärvi konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Omasaastopankkioyj/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Säästöpankin tapahtumiin Jalasjärvellä, ja paljon muuta.