Pankki Janakkala – OP Janakkala & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Janakkala – OP Janakkala konttori palvelupaikkaan sekä seudun puitteissa tarjolla oleviin Ottopiste ja NOSTO-pankkiautomaattien verkostoon.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista finanssikonserneista myös Janakkalassa operoi vain Osuuspankki-ryhmä, Janakkalan Osuuspankki, jolla on kaksi konttoria alueella (Torikadulla & Heimolantiellä Tervakoskella).

OP Janakkala on toimialueensa johtava pankki, jonka omistavat sen yli 12 400 omistaja-asiakasta. Yhteensä pankilla on yli 21 000 asiakasta. Asiakkaita palvelee yli 40 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

OP Janakkala – Tervakoski.

Pankin asiakkaana voit valita palveluita ja ratkaisuja monipuolisesta valikoimasta finanssituotteita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot & lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset (itsellesi, perheellesi ja omaisuutesi turvaksi), kiinteistönvälityspalvelut (OP Koti), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidon (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä ja rahoituksesta vakuutuksiin.

Konttoreiden toimintaa tukee yhteensä kolme pankkiautomaattia – yksi NOSTO-automaatti sekä kaksi Ottopistettä (yksi Ottoplus, jossa voit peruspalveluiden lisäksi tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille ja yksi TalletusOtto, josta löytyvät peruspalvelut + seteleiden ja kolikoiden tallettamismahdollisuus).

Pankki Janakkala – konttorit & aukioloajat

OP Janakkala – Janakkalan Osuuspankki
Torikatu 1
14200 Turenki
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 10-13.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-torstai 8-19, perjantai 10-16:30.
op.fi/web/op-janakkala

OP Janakkala – Janakkalan Osuuspankki – Tervakosken konttori
Heimolantie 1
12400 Tervakoski
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, torstai 10-12.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-torstai 8-19, perjantai 10-16:30.

Nordea maksuautomaatti Janakkala

Nordea maksuautomaatti Janakkala
Harvialantie 3
14200 Turenki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-21.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Turenki

Janakkalan pankkiautomaateista OttoPlus on paikka, jossa voit tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille. OttoPlus-automaatti tarjoaa myös kaikki Ottopisteiden peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

TalletusOtto on omalta osaltaan automaatti, joka peruspalveluiden (otto, saldo ja tapahtumat) ohella mahdollistaa seteleiden ja kolikoiden tallettamisen korttiin liitetylle tilille.

K-Supermarket Turenki (OttoPlus)
Harvialantie 3
14200 Turenki
Aukioloajat: K-Supermarket Turengin aukioloajat.
otto.fi

Lidl Janakkala (NOSTO)
Harvilantie 11
14200 Turenki
Aukioloajat: Lidl Janakkalan aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

Tokmanni Turenki (TalletusOtto)
Sokeriportti 1
14200 Turenki
Aukioloajat: Tokmanni Turengin aukioloajat.

Voit saada lisätietoja pankki Janakkala konttorit palvelupaikoista seuraamalla niiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Janakkalan Osuuspankin Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.janakkala/.


Facebook-sivua seuraamalla saat päivityksiä muun muassa liittyen aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Janakkalassa, sekä paljon muuta.