Pankki Kangasniemi – Kangasniemen OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kangasniemi – Kangasniemen Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Suomalaisista pankkialan merkittävistä konserneista myös Kangasniemen seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Kangasniemen Osuuspankki.

OP Kangasniemi on Etelä-Savossa operoiva itsenäinen OP Ryhmään kuuluva osuuspankki, joka on perustettu vuonna 1908.

Pankin asiakkaana pääset käyttämään kaikkia nykyaikaisia finanssipalveluita ja pankkipalveluita aina varallisuudenhoidosta rahoitukseen, lainopillisiin sekä vakuutuksiin että asiantuntijapalveluihin.

Konttorissa käynnin lisäksi voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös puhelimessa, verkossa, tai mobiilissa.

Pankin konttorin toimintaa seudulla tukee yhteensä kaksi pankkiautomaattia: yksi NOSTO-automaatti ja yksi Ottopiste, joka on OttoPlus-automaatti, sisältäen peruspalveluiden ohella mahdollisuuden tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OP Kangasniemi – Kangasniemen Osuuspankki
Otto Mannisen Tie 1-3
51200 Kangasniemi
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-16.
op.fi/web/kangasniemen-osuuspankki

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Kangasniemi – pankki Kangasniemi

Kangasniemen pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OP Kangasniemi (OttoPlus)
Otto Mannisentie 1
51200 Kangasniemi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

S-Market Kangasniemi (NOSTO)
Otto Mannisentie 10
51200 Kangasniemi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki kangasniemi – Kangasniemen Osuuspankki konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPKangasniemi/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kangasniemellä, sekä paljon muuta.