Pankki Karvia – Satapirkan Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Karvia konttoriin, Satapirkan Osuuspankin toimipaikkaan alueella sekä seudulla tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaattiin.

Kansallisesti toimivista finanssikonserneista Karvialla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Satapirkan Osuuspankki.

Satapirkan Osuuspankki, jolla on konttoreita Karvian ohella myös Ikaalisissa ja Parkanossa, on täyden palvelun pankki, jonka asiakkaana pääset käsiksi monipuoliseen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuteen helposti saman katon alta.

Pankin konttorin lisäksi OP Satapirkka palvelee asiakkaitaan moderneilla verkko- ja puhelinpalveluilla.

OP asiakkaana käytettävissäsi ovat muun muassa lainat ja luotot eri tarpeisiin, säästämisen & sijoittamisen palvelut, yksilöllisen varainhoidon ratkaisut (OP Private), vakuutukset, yrityspalvelut (maksuliikkeestä vakuutuksiin), päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), lakipalvelut (perheasiat, verotus, kiinteistökaupat), sekä kiinteistönvälityspalvelut (Pohjois-Hämeen OP Koti).

OP Karvia – Satapirkan Osuuspankki – pankki Karvia
Kyläkarviantie 30
39930 Karvia
Aukioloajat (kassapalvelut): keskiviikko, perjantai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9:30-18.
op.fi/web/op-satapirkka

OP Karvia (Otto) – pankkiautomaatti Karvia
Kyläkarviantie 30
39930 Karvia
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Karvia – Satapirkan Osuuspankki konttori toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPSatapirkka/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen muun muassa konttorin aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin Karvialla, tietoja uutuuspalveluista, ja paljon muuta.