Pankki Kemiönsaari – Someron Säästöpankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kemiönsaari – Someron Säästöpankki konttori palvelupaikkaan sekä alueelta löytyviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit pisteiden verkostoon.

Kotimaisilla finanssialan markkinoilla toiminnassa mukana olevista pankkikonserneista myös Kemiönsaaren seudulla operoi vain Säästöpankki-ryhmä, Someron Säästöpankki.

Someron Säästöpankki on täyden palvelun pankki, jolla on konttoreita Kemiönsaaren lisäksi myös Akaassa, Forssassa, Kotkassa, Loviisassa, Marttilassa, Perniössä, Salossa, Somerolla, sekä Urjalassa.

Säästöpankki Kemiönsaari - pankki Kemiönsaari.

Pankin konttorin toimintaa alueella tukee yhteensä kolme pankkiautomaattia, kaksi NOSTO-automaattia sekä yksi OttoPlus-automaatti, jossa on mahdollisuus peruspalveluiden ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille. Nordealla on seudulla myös yksi laskujen maksuautomaatti, Kolapakantien varrella Taalintehdasta.

Säästöpankki Kemiönsaari – Someron Säästöpankki
Engelsbyntie 9
25700 Kemiönsaari
Aukioloajat (kassapalvelut – päivittäispalvelut ilman ajanvarausta, käteinen, laskut, tilisiirto): perjantai 10-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-18.
saastopankki.fi/someron-saastopankki-kemionsaari

Nordea maksuautomaatti Kemiönsaari – pankki Kemiönsaari

Nordea maksuautomaatti
Kolapakantie 2
25900 Taalintehdas
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Nordean maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Kemiönsaari

Kemiönsaaren pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Supermarket Kompass (OttoPlus)
Engelsbyntie 9
25700 Kemiö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Sale Taalintehdas (NOSTO)
Kolapakantie 2
25900 Taalintehdas
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

S-Market Kemiö (NOSTO)
Engelsbyntie 15
25700 Kemiö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Kemiönsaari konttori palvelupaikasta seuraamalla Someron Säästöpankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/someronsp/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Säästöpankin tapahtumiin Kemiönsaaren seudulla, ja paljon muuta.