Pankki Kokemäki – Satakunnan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kokemäki – Satakunnan Osuuspankki konttoriin sekä Kokemäen seudun puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Kotimaisista merkittävistä pankkialan konserneista myös Kokemäen seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Satakunnan Osuuspankki.

OP Satakunta on toimialueensa johtava pankki, jolla on asiakkaitaan varten kolme konttoria seudulla sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistönvälityspalvelut (Satakunnan OPKK), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Kokemäki – Satakunnan Osuuspankki
Tulkkilantie 27
32800 Kokemäki
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, torstai 9:30-12:30, 13-16:30.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai, torstai 9:30-16:30.
op.fi/op-satakunta

Nordean laskujen maksuautomaatti Kokemäki

Nordea maksuautomaatti Kokemäki
Teljänportti 3
32800 Kokemäki
Aukioloajat: K-Supermarket Teljänportin aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Käyttäessäsi Visa- ja MasterCard-luottokorttia voit valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Kokemäki – pankki Kokemäki

Kokemäen pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus) lisäksi tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Supermarket Teljänportti (OttoPlus)
Teljänportti 3
32800 Kokemäki
Aukioloajat: K-Supermarket Teljänportin aukioloajat.
otto.fi

S-Market Kokemäki (NOSTO)
Haapionkatu 14
32800 Kokemäki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Kokemäki – Satakunnan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPSatakunta/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kokemäellä, sekä paljon muuta.