Pankki Lapua – konttorit & Lapuan pankkiautomaatit

Katsaus pankki Lapua konttoreihin sekä Lapuan paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Kansallisella tasolla pankkialan markkinoilla operoivista konserneista myös Lapualla on toiminnassa mukana vain POP Pankki -ryhmä, Lakeuden Osuuspankki & Pohjanmaan Osuuspankki.

Konttoreissa henkilökohtaisesti asioimisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös POP Pankin verkkopankki & mobiilipankki palveluita hyödyntäen, vuorokauden ympäri.

POP Pankki Lapua – Lakeuden Osuuspankki.

Pankin konttoreiden toimintaa seudulla tukee yhteensä viisi pankkiautomaattia: yksi Nordean laskujen maksuautomaatti, yksi NOSTO-automaatti, sekä kolme Ottopistettä, joista yksi on OttoPlus (peruspalvelut + seteleiden talletus) ja yksi TalletusOtto (peruspalvelut + kolikoiden & seteleiden talletus).

Pankki Lapua – konttorit, aukioloajat & osoitteet

POP Pankki Lapua – Lakeuden Osuuspankki
Kauppakatu 4 C
62100 Lapua
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-torstai 10-16, perjantai 10-15.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8-18, perjantai 10-16.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, kassapalvelut
poppankki.fi/lakeuden-osuuspankki/lapua

POP Pankki Lapua – Pohjanmaan Osuuspankki – Tiistenjoki
Kuortaneentie 1506
62165 Tiistenjoki
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, torstai 10-16.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-keskiviikko 8-18, torstai-perjantai 8-16.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, lainopilliset palvelut, kassapalvelut
poppankki.fi/pohjanmaan-osuuspankki/tiistenjoki

Nordean laskujen maksuautomaatti Lapua

Nordea maksuautomaatti Lapua
Kauppakatu 2
62100 Lapua
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-22.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Visa- ja MasterCard-korteilla voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Lapua

Lapuan pankkiautomaatit pisteistä OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

TalletusOtto on puolestaan automaatti, joka mahdollistaa seteleiden ja kolikoiden tallettamisen korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto tarjoaa myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

K-Supermarket Lapua (OttoPlus)
Alangontie 4
62100 Lapua
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Nordea Lapua (TalletusOtto)
Kauppakatu 2
62100 Lapua
Aukioloajat: Nordea Lapuan itsepalvelualueen aukioloajat maanantai-sunnuntai 6-22.

POP Lapua (Otto)
Kauppakatu 4 C
62100 Lapua
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

S-Market Lapua (NOSTO)
Latojantie 9
62100 Lapua
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Lapua konttorit vaihtoehdoista seuraamalla niiden virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Lakeuden Osuuspankin Facebookia osoitteessa facebook.com/poppankkilakeus/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, POP Pankin tapahtumiin Lapualla, sekä paljon muuta.