Pankki Lavia – Lavian Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Lavia – Lavian Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan NOSTO pankkiautomaattien verkoston pisteeseen.

Kansallisen tason finanssikonserneista myös Lavian alueella on toiminnassa mukana vain POP Pankki -ryhmä, Lavian Osuuspankki.

Lavian Osuuspankki on vuodesta 1923 saakka toiminnassa ollut, itsenäinen ja vakavarainen paikallispankki, jolta saat kaikki keskeiset pankkipalvelut päivittäispalveluista lainoihin ja säästämisen tuotteisiin.

Pankkiryhmänä POP Pankki kuuluu Suomen luotetuimpiin ja pidetyimpiin finanssikonserneihin, jolla on muun muassa vuoden 2021 EPSI Ratingin tekemän tutkimuksen mukaan maan pankkialan tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat.

Pankin konttorin toimintaa Lavian alueella tukee yksi pankkiautomaatti, NOSTO-automaatti osoitteessa Tampereentie 5.

POP Pankki Lavia – Lavian Osuuspankki
Tampereentie 6
38600 Lavia
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai 9-16:30, tiistai-torstai 9-15:30, perjantai 9-16:30. Kassapalvelut eivät ole saatavilla lounas- ja taukoaikoina 11:30–12 ja 14:30–14:45.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai 9-16:30, tiistai-torstai 9-15:30, perjantai 9-16:30.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, kassapalvelut
poppankki.fi/lavian-osuuspankki/paakonttori

NOSTO pankkiautomaatit Lavia – pankki Lavia

Sale Lavia Tampereentie (NOSTO)
Tampereentie 5
38600 Lavia
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Pankki Lavia – Lavian Osuuspankki konttori sijaitsee aivan paikkakunnan keskustan puitteissa, vastapäätä Sale Lavia ruokakauppaa sekä lähellä muun muassa terveyskeskusta ja apteekkia.


Konttorissa henkilökohtaisesti asioimisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös POP Pankki -ryhmän verkkopankki ja mobiilipankki palveluita hyödyntäen, vuorokauden ympäri.