Pankki Leppävirta – Pohjois-Savon OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Leppävirta – Pohjois-Savon Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä alueelta löytyviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista merkittävistä konserneista myös Leppävirran seudulla operoi vain Osuuspankki-ryhmä, Pohjois-Savon Osuuspankki.

OP Pohjois-Savo on alueellisesti merkittävä täyden palvelun pankki, joka tarjoaa monipuoliset pankki- ja vakuutuspalvelut niin henkilö- kuin yritys- ja yhteisöasiakkaillekin.

Pankki, jonka omistavat sen yli 82  600 omistaja-asiakasta, operoi konttoreita Leppävirran ohella myös Iisalmessa, Kuopiossa, Nilsiässä, Suonenjoella, sekä Varkaudessa.

Konttorissa asioimisen lisäksi pankin asiakkaana käytettävissäsi ovat kattavat verkko- ja puhelinpalvelut.

Osuuspankin konttorin toimintoja tukevat alueella olevat neljä pankkiautomaattia – yksi Nordean laskujen maksuautomaatti, yksi NOSTO-automaatti, sekä kaksi Ottopistettä, joista toinen on TalletusOtto, sisältäen peruspalveluiden lisäksi mahdollisuuden tallettaa seteleitä & kolikoita korttiisi liitetylle tilille.

OP Leppävirta – Pohjois-Savon Osuuspankki – pankki Leppävirta
Kievarinkatu 1
79100 Leppävirta
Aukioloajat (kassapalvelut): torstai-perjantai 9:30-15.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-19.
op.fi/web/op-pohjois-savo

Nordea laskujen maksuautomaatti Leppävirta – pankki Leppävirta

Nordea maksuautomaatti Leppävirta
Leppävirrantie 26
79100 Leppävirta
Aukioloajat: K-Supermarket Leppävirran aukioloajat.

Nordan laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Leppävirta

Leppävirran pankkiautomaatit vaihtoehdoista TalletusOtto on paikka, jossa peruspalveluiden (otto, saldo ja tapahtumat) ohella voit tallettaa korttiisi liitetylle tilille seteleitä ja kolikoita.

K-Supermarket Monni (TalletusOtto)
Leppävirrantie 26
79100 Leppävirta
Aukioloajat: K-Supermarket Monnin aukioloajat.
otto.fi

OP Leppävirta (Otto)
Kievarinkatu 1
79100 Leppävirta
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

S-Market Leppävirta (NOSTO)
Savonkatu 43
79100 Leppävirta
Aukioloajat: S-Market Leppävirran aukioloajat.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Leppävirta – OP Pohjois-Savo konttorin toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.pohjoissavo/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin ajankohtaisiin aukioloaikoihin, tapahtumiin Leppävirrallla, sekä paljon muuta.