Pankki Maaninka – Maaningan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Maaninka – Maaningan OP konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaatti pisteeseen.

Kansallisesti operoivista merkittävistä pankkikonserneista myös Maaningan seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Maaningan Osuuspankki.

OP Maaninka on toiminta-alueensa johtava, täyden palvelun rahalaitos, jolla on kaikkiaan noin 5 300 asiakasta, joista noin 2 800 on omistaja-asiakkaita.

Osuuspankki Maaninka - pankki Maaninka.

Asiakaskuntaa palvelee 8 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa asioissa), varallisuudenhoidon ratkaisut (OP Private), kiinteistönvälityspalvelut, sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Maaninka – Maaningan Osuuspankki
Maaningantie 31
71750 Maaninka
Aukioloajat: ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-16.
op.fi/op-maaninka

Otto pankkiautomaatti Maaninka – pankki Maaninka

OP Maaninka (Otto)
Maaningantie 31
71750 Maaninka
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Maaninka – Maaningan Osuuspankki konttorin toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPMaaninka/.


Facebook-sivulle tulee esimerkiksi päivityksiä liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Maaningassa, sekä paljon muuta.