Pankki Muonio – Pohjolan OP & Muonion pankkiautomaatit

Katsaus pankki Muonio – Pohjolan Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaattiin.

Kansallisella tasolla operoivista merkittävistä finanssikonserneista myös Muoniolla on pankkitoiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Pohjolan Osuuspankki).

Pohjolan Osuuspankki on yli 47 000 omistaja-asiakkaan omistama paikallinen pankki, joka toimii 13 kunnan alueella Lapissa.

OP Muonio - pankki Muonio.

Asiakaskuntaa seudulla palvelee pankin noin 100 finanssialan asiantuntijan henkilöstö.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten esimerkiksi päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistö- ja isännöintipalvelut (OP Koti Lappi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private Lappi), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Muonio – Pohjolan Osuuspankki
Kosotuskeino 2
99300 Muonio
Aukioloajat (kassapalvelut): keskiviikko 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-perjantai.
op.fi/web/pohjolan-osuuspankki

Nordea laskujen maksuautomaatti Muonio – pankki Muonio

Nordea maksuautomaatti Muonio
Lahenrannantie 7
99300 Muonio
Aukioloajat: K-market Muoniontorin aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto pankkiautomaatti Muonio

K-Market Muoniontori (Otto)
Lahenrannantie 7
99300 Muonio
Aukioloajat: K-Market Muoniontorin aukioloajat.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Muonio – Pohjolan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/PohjolanOsuuspankki/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Muoniossa, ja paljon muuta.