Pankki Pöytyä – Vakka-Auranmaan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Pöytyä – Vakka-Auranmaan Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Ottopiste pankkiautomaattien pisteeseen.

Kotimaisilla finanssialan markkinoilla operoivista pankkikonserneista myös Pöytyän seudulla on toiminnassa mukana vain Osuupankki-ryhmä, Vakka-Auranmaan Osuuspankki.

OP Vakka-Auranmaa on alueellisesti toimiva, täyden palvelun pankki, jolla on seitsemän konttoria (Aurassa, Marttilassa, Mynämäessä, Nousiaisissa, Paattisilla, Pöytyällä sekä Tarvasjoella) sekä kattavat mobiili- ja verkkopalvelut.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta palveluita, kuten päivittäiset pankkiasioinnit, lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, sekä lainopilliset palvelut.

Lisäksi konttorista löytyvät yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätalousasiakkaille kaikki yritysten ja yrittäjienn pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut sekä sijoituspalvelut.

Konttorista löytyvät myös asiantuntevat OP Kodin välittäjäpalvelut ja Pohjola Vakuutuksen vakuutuspalvelut.

OP Pöytyä – Vakka-Auranmaan Osuuspankki
Turuntie 631 A
21870 Riihikoski
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 9:30-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-perjantai 8-19.
op.fi/op-vakka-auranmaa

Otto pankkiautomaatti Pöytyä – pankki Pöytyä

OP Pöytyä (Otto)
Turuntie 631
21870 Riihikoski
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Pöytyä – Vakka-Auranmaan Osuuspankki konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPvakkaauranmaa/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Pöytyällä, ja paljon muuta.