Pankki Ranua – Pohjolan Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Ranua – Pohjolan Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin NOSTO ja Otto pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Kansallisella tasolla operoivista merkittävistä finanssikonserneista myös Ranuan seudulla on pankkitoiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Pohjolan Osuuspankki.

Pohjolan OP on sen noin 47 000 omistaja-asiakkaansa omistama paikallinen pankki, joka toimii kaikkiaan 13 kunnan alueella Lapissa.

OP Ranua - pankki Ranua.

Asiakaskuntaa konttoreissa palvelee noin 100 finanssialan asiantuntijan henkilöstö, jonka ohella asiakkaiden käytössä pankki- ja vakuutustarpeissa ovat verkkopankki, OP-mobiilipankki, sekä puhelinpalvelut.

Pankin asiakkaana voit valita monipuolisesta valikoimasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet, vakuutukset, kiinteistö- ja isännöintipalvelut (OP Koti Lappi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private Lappi), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Ranua – Pohjolan Osuuspankki
Virastotie 8
97700 Ranua
Aukioloajat (kassapalvelut): torstai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-19.
op.fi/pohjolan-osuuspankki

Nordea laskujen maksuautomaatti Ranua

Nordea maksuautomaatti Ranua
Keskustie 34
97700 Ranua
Aukioloajat: K-Market Hillamarketin aukioloajat.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa tilikyselyjä. Käyttäessäsi Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Ranua – pankki Ranua

K-Market Hillamarket (Otto)
Keskustie 34
97700 Ranua
Aukioloajat: K-Market Hillamarketin aukioloajat.
otto.fi

S-Market Ranua (NOSTO)
Keskustie 1
97700 Ranua
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Ranua – Pohjolan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/PohjolanOsuuspankki/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Ranualla, sekä paljon muuta.