Pankki Sievi – Pohjanmaan Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Sievi – Pohjanmaan Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Otto pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Kotimaisista merkittävistä finanssialan pankkikonserneista myös Sievin seudulla on toiminnassa mukana vain POP Pankki -ryhmä, Pohjanmaan Osuuspankki.

Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama nykyaikainen suomalainen pankki, jonka juuret ovat yli sadan vuoden takaisessa osuuskuntamuotoisessa pankkitoiminnassa.

Tänä päivänä pankki palvelemme asiakaskuntaansa kymmenen konttorin ja noin 70 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen kokoisen henkilöstön voimin.

POP Pankki – Pohjanmaan Osuuspankki
Haikolantie 20
85410 Sievi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-keskiviikko 10-13.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-keskiviikko 8-18, torstai-perjantai 8-16.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, lainopilliset palvelut, kassapalvelut, tallelokerot
poppankki.fi/pohjanmaan-osuuspankki/sievi

Otto pankkiautomaatti Sievi – pankki Sievi

POP Pankki Sievi (Otto)
Haikolantie 20
85410 Sievi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Sievi – Pohjanmaan Osuuspankki konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/poppankkipohjanmaa/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, POP Pankin tapahtumiin Sievissä, sekä paljon muuta.