Pankki Uurainen – Lanneveden Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Uurainen – Lanneveden Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa olevaan NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteeseen.

Pankkialan merkittävistä finanssikonserneista myös Uuraisten seudulla on toiminnassa mukana vain POP Pankki -ryhmä, Lanneveden Osuuspankki.

Lanneveden Osuuspankki on itsenäinen, POP Pankki -ryhmään kuuluva pankki, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1929 asti.

Pankilla on kahden konttorin – Saarijärvellä ja Uuraisilla – ohella asiakkailleen tarjolla myös kattavat verkkopankki-, mobiilipankki-, sekä puhelinpalvelut.

Konttorin toimintaa seudulla tukee yksi pankkiautomaatti, NOSTO-automaatti osoitteessa Virastotie 2.

POP Pankki Uurainen – Lanneveden Osuuspankki
Virastotie 2
41230 Uurainen
Aukioloajat (kassapalvelut): torstai-perjantai 10-13.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-tiistai 10-16, keskiviikko 10-17, torstai 10-16, perjantai 10-15.
Konttorin palvelut: yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, tilit ja päivittäispalvelut, lainat, säästöt ja sijoitukset, lainopilliset palvelut, kassapalvelut
poppankki.fi/lanneveden-osuuspankki/uuraisen-palvelupiste

NOSTO pankkiautomaatti Uurainen – pankki Uurainen

M-Kauppa Uurainen (NOSTO)
Virastotie 2
41230 Uurainen
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Uurainen – Lanneveden Osuuspankki konttorin palveluista ja toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/poppankki/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, POP Pankin tapahtumiin Uuraisilla, sekä paljon muuta.