Parhaita ASP tili kokemuksia Youtubessa

ASP tili kokemuksia Youtubessa kertovat etenkin pankkien haastattelemat asiakkaat, mukana muun muassa lapsiperheitä ja nuoria opiskelijoita.

Koska kyseessä ovat pankkien omat Youtube-tilit, asiakaskertomukset kertovat positiivisista puolista ASP-säästämistä, mutta kyseessä on kuitenkin aitoja asiakaskokemuksia.

Voit Youtuben kautta katsoa muun muassa Säästöpankin, Osuuspankin, sekä Danske Bankin asiakkaiden kokemuksia ASP-säästämisestä.

Danske Bank

“Miten Mansikkka aloitti säästämisen ja muutti ensimmäiseen omaan kotiin?”

Haaveissa eka oma koti? Onko mielessäsi säästämisen ja sijoittamisen aloittaminen? Ei lopulta ollenkaan niin vaikeita juttuja, tietää ihana Mansikkka.

“Mansikkka: Haaveena eka oma koti”

Vloggari Mansikkka haaveilee ekan oman kodin ostamisesta. Oman asunnon ostamiseen liittyy paljon unelmia ja ehkä pelkojakin. Myös ostamisen rahoittaminen herättää kysymyksiä.

Säästöpankki

“ASP-säästäminen on järkevää”

Mikael Sokero ja Lotta Viljamaa ostivat ensimmäisen oman kodin hetki sitten. Mikael oli ollut ASP-säästäjä jo useamman vuoden ajan. ASP-tilin avulla ensimmäisen kodin osto on edullista ja järkevää.

“ASP-säästämisellä ensiasuntoon”

Noora, 25-vuotias tradenomiopiskelija, aloitti ASP-säästämisen varhain ja on nyt onnellinen ensiasunnon omistaja. Hän myös säästää asuntolainan takaisinmaksun ohella, koska se tuo itsenäisyyttä ja turvaa.

Osuuspankki

“Sita Salminen ja ASP”

Tubettaja Sita Salmisesta tuli ensiasunnon omistaja eilen. Onnea Sita!


Katso tästä onnellisen asunnonomistajan fiilikset ja vinkit asuntosäästämiseen.