Pankki Parikkala – Etelä-Karjalan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Parikkala – Etelä-Karjalan Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä alueelta löytyviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Erilaisista kotimaisilla finanssialan markkinoilla toimivista pankkikonserneista myös Parikkalan seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Etelä-Karjalan Osuuspankki.

OP Etelä-Karjala on maakunnan johtava pankki, jolla on konttoreita Parikkalan ohella Lappeenrannassa, Imatralla, ja Simpeleellä.

Pankki Parikkala - Etelä-Karjalan Osuuspankki.

Konttoreissa käymisen lisäksi voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi monipuolisesti OP-mobiilissa, verkkopankissa (op.fi), sekä puhelimitse.

Etelä-Karjalan Osuuspankilla on kaikkiaan noin 89 000, joista omistaja-asiakkaita on yli 57 000. Asiakaskuntaa palvelee kaikkiaan 128 finanssialan ammattilaisen muodostama pankin henkilöstö.

Konttoreiden toimintaa tukee alueella oleva yksi Otto pankkiautomaatti, OttoPlus-automaatti, jossa voit peruspalveluiden lisäksi tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille, sekä yksi NOSTO-automaatti (Särkisalmella).

OP Parikkala – Etelä-Karjalan Osuuspankki
Parikkalantie 23
59100 Parikkala
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, perjantai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-19.
op.fi/web/op-etela-karjala

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Parikkala – pankki Parikkala

Parikkalan pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille. OttoPlus tarjoaa myös kaikki Ottopisteiltä tutut perupalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

ABC Särkisalmi (NOSTO)
Rinnekatu 1
59310 Särkisalmi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

OP Parikkala (OttoPlus)
Parikkalantie 23
59100 Parikkala
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Parikkala – Etelä-Karjalan Osuuspankki konttorin toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OP.etelakarjala/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, tapahtumiin Parikkalassa, sekä paljon muuta.