Pankki Pello – Pohjolan Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Pello – Pohjolan Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla toimivista finanssikonserneista myös Pellon seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Pohjolan Osuuspankki).

Pohjolan OP on paikallinen, aidosti lappilainen, asiakkaidensa omistama pankki.

Pankki Pello - Pohjolan Osuuspankki.

Asiakaskuntaa palvelee kokonaisuudessaan noin 100 finanssialan ammattilaisen henkilöstö ja lisäksi OP Koti Lapin kautta 27 kiinteistöalanasiantuntijaa.

Tarjolla on monipuolisesti tapoja hoitaa pankki- ja vakuutustarpeita valitsemassasi kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten.

Pankin asiakkaana voit valita laajasta skaalasta finanssipalveluita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), luotot ja lainat, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset, kiinteistö- ja isännöintipalvelut (OP Koti Lappi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoito (OP Private Lappi), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Pello – Pohjolan Osuuspankki
Pellontie 25
95700 Pello
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 8-19.
op.fi/web/pohjolan-osuuspankki

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Pello – Pankki Pello

Pellon pankkiautomaatit vaihtoehdoista OttoPlus on paikka, jossa voit tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OttoPlus-automaatti sisältää myös kaikki Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus.

K-Market Kunnantie (OttoPlus)
Kunnantie 3
95700 Pello
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

S-Market Pello (NOSTO)
Pellontie 23
95700 Pello
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Pello – Pohjolan Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/PohjolanOsuuspankki/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Pellossa, ja paljon muuta.