Pankki Polvijärvi – Polvijärven OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Polvijärvi – Polvijärven Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnalta löytyvään Ottopiste pankkiautomaattien verkoston pisteeseen.

Kotimaisilla finanssialan markkinoilla operoivista merkittävistä pankkikonserneista myös Polvijärven seudulla on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä (Polvijärven Osuuspankki).

OP Polvijärvi on paikallinen, omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, joka palvelee asiakkaita konttorissa sekä kattavasti myös puhelin,-verkko ja mobiilipalveluissa.

Pankin asiakkaana voit valita laajasta skaalasta finanssipalveluita, kuten päivittäiset raha-asiat, luotot eri tarpeisiin, vakuutukset, lakipalvelut (perheasioita, verotusta ja kiinteistökauppoja koskien), yrityspalvelut, sijoitus ja säästöpalvelut, sekä Private-palvelut.

OP Polvijärvi – Polvijärven Osuuspankki
Polvijärventie 9
83700 Polvijärvi
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 9-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai 9-16:30, tiistai-perjantai 9-16.
op.fi/web/op-polvijarvi

Otto pankkiautomaatti Polvijärvi – pankki Polvijärvi

OP Polvijärvi (OttoPlus)
Polvijärventie 9
83700 Polvijärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Polvijärvi – Polvijärven Osuuspankki konttorin toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPPolvijarvi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Polvijärvellä, sekä paljon muuta.