Prepaid MasterCard Finland – Skrill Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard Finland maksukortteja on Suomen markkinoilla tarjolla Skrill yhtiöltä, joka myöntää prepaid-kortteja Euroopan talousalueen puitteissa oleville asukkaille, myös suomalaisille.

Prepaid maksukortit ovat yksi parhaista vaihtoehdoista luottokortille, mikäli luottotietosi eivät esimerkiksi kelpaa perinteisen luottokortin saamiseen, jos sinulla ei ole työtuloja, tai sinulla ei ole riittävästi opintoviikkoja koossa opiskelija-luottokorttia varten.

Erona prepaid ja debit maksukorttien välillä on se, että vaikka molemmat ovat käteismaksukortteja, jossa raha vähennetään saldostasi välittömästi, prepaidia ei ole liitetty pankkitiliisi, vaan sille pitää ladata rahat aina erikseen.

Prepaid MasterCard Finland - Skrill Prepaid MasterCard.

Tämä pankkitilistä erillisyys on erinomainen ominaisuus, sillä jos korttisi vaikkapa joutuu vääriin käsiin ulkomailla tai kotimaassa, tappiosi maksimimäärä on rajoitettu vain korttiisi sillä hetkellä talletettuun summaan.

Kun olet hankkinut prepaid kortin ja ladannut sille rahaa, voit käyttää korttia kuin mitä tahansa muutakin MasterCard-korttia, vaikkapa maksuihin verkkokaupoissa tai ravintoloissa maailmanlaajuisesti, kaikissa paikoissa joissa hyväksytään MasterCard maksumuotona.

Skrill Prepaid MasterCard - Prepaid MasterCard Finland.

Voit myös nostaa rahaa kortilta käteiseksi kotimaisilla ja ulkomaisilla pankkiautomaateilla, kaikista automaateista, jotka on varustettu MasterCard-tunnuksella.

Koska prepaid-kortista ei löydy maksuaika- tai luotto-ominaisuutta luottokortin tapaan, voit käyttää korttia ostoksiin vain siihen lataamasi rahasumman määrään saakka.

Skrill Prepaid MasterCard – Prepaid MasterCard Finland

Skrill (skrill.com/skrill-prepaid-card/) on Paysafe Group -rahoitusyhtiön omistama, koko Euroopan Unionin alueella toimiva finanssialan brändi, joka tarjoaa prepaid MasterCard kortteja reaaliaikaiseksi maksukortiksi kaikkialle missä MasterCard kortteja hyväksytään – kotimaassa ja ulkomailla & verkossa.

Kortti on liitetty Skrill-tiliisi pankkitilin sijasta. Voit ladata lisäsaldoa kortillesi muun muassa verkkopankkimaksuna, toiselta maksukortilta ja luottokortilta, kryptovaluuttasiirtoina, kuin myös rahansiirtoina muilta Skrill-käyttäjiltä.

Prepaid maksukortti.

Koska Skrillin prepaid kortin saaminen ei vaadi luottotietojen tarkistamista, se on huomattavasti helpompi saada maksukortiksi kuin vaikkapa perinteinen luottokortti.

Tämän saatavuuden helppouden vastapuolena on se, että korttiin ei ole liitetty maksuaika- tai luotto-ominaisuutta, vaan kaikki tekemäsi ostokset veloitetaan kortilta lataamistasi rahoista reaaliajassa.

Prepaid maksukortti Suomi - Prepaid MasterCard Finland.

Skrillin tarjoama prepaid kortti on nykyaikainen, sirullinen maksutapakortti, jonka kanssa maksaminen on yhtä turvallista kuin moderneilla pankki- ja luottokorteillakin. Voit valita kortiksi myös virtuaalikortin, jolloin sinulle ei postiteta fyysistä versiota kortista.

Lisäksi, koska hankkimasi prepaid-kortin maksutapahtumat eivät näy pankkisi tiliotteella (vaan sen sijaan Skrillin digitaalisen lompakon historiatiedoissa), myös tietosuojasi ovat paremmassa tallessa.


Skrill prepaid MasterCard Finland kortissa ovat asiakaskohtaiset käyttö- ja talletusrajat, joita voit nostaa tunnistautumalla palveluun. Ohjeet käyttö- ja talletusrajojen nostamiseen löytyvät yhtiön verkkosivuilta (englanninkielisten “Support” -asiakastukisivujen takaa).